Ambijent uključi/isključi

Не знам шо наслов, небитно

19 Dan 2,357, 19:33 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Одамна немам нешто напишано, па ноќта врнежлива е соодветна за то.. а и во депресија сум вчера кучето ми умре.


Овај пат ќе напишам нешто, ќе ви презентирам една вистинска приказна, која на времето ми ја кажуваже дедоми, ко мал.. но не сум об
čitaj više »

A1 NEWS (parody)

41 Dan 2,128, 19:46 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Денешната статија ќе ја започнам со една многу битна депресивно меланхолична изјава на 1 млад локален депресивец шо крајно ќе ве заинтересира и ќе ви ги промени животите...

[img][/img]
čitaj više »

Тинкање

41 Dan 2,113, 16:29 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Здраво дечиња. По подолга пауза во играва и весникот решив да напишам нешто. Многи има нови во играва не не познаваат нас ВЕТЕРАНИТЕ и златната доба која ја живеевме во играва, ,па гледам некој новинари а1, сител, курци палци, мн надежни дечиња се по

čitaj više »

Не е битен насловот

12 Dan 1,986, 14:17 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Не знам колку време паѓав.Не се сеќавам. Знам беше долго, и не се гледаше тлото, а јас не гледав на долу,упорно се пулев таму горе, во точката која стануваше се помала и помала, какошо паѓав. Таму горе, кај шо цел живот копнеам да бидам, кај шо сите

čitaj više »

Прирачник за новите играчи [tomibair]

32 Dan 1,851, 03:38 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabavaСите нови играчи кои не можат да се снајдат со играва, нека го прочитаат овај артикл, се им е добро објаснато >>>>>> http://www.erepublik.com/en/article/-i1-1915531/1/20čitaj više »