Ambijent uključi/isključi

[ МОД ] за ден 2742 Пукај за Бугарија

5 prije 4 dana Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuПоздрав Македонијо
Главен приорите е Бугарија

Eastern Macedonia

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield-new/63745

[img]http://imageshack.us/a/[/img] … čitaj više »

Наредби за ден 2739

7 prije 7 dana Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuПоздрав Македонијо
Заврши забавата x10 од планктонот па ајде да запнеме да се ослободиме и ние и Бугарија максимална организација и вашата штета насочете ја во нашите битки[čitaj više »

Наредби за ден 2732 (мисија МОЛЕРИ)

13 Dan 2,732, 12:04 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuПоздрав Македонијо
ПРИО НО.1

1.ЕГЕЈСКА

http://www.erepublik.com/en/military/battlefield-new/63451
ЧЕТКИТЕ ВО РАКА И НА КРЕЧЕЊЕЕЕ !!!!!


[img]http://[/img] … čitaj više »

Наредби за ден 2730

6 Dan 2,730, 12:21 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku
Добро вечер МАКЕДОНЦИ !!!!


Сега за сега добро се движи се , така да треба да направиме неколку промени околу приоритети.

ЗА DAILY ORDER

ЧИЛЕ ВС ПОЛСКА

čitaj više »

Кратко инфо за воените случувања во светот (1 дел) (МОД)

20 Dan 2,730, 05:13 Objavljeno u Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analiza ratovanja Analiza ratovanja

Добар ден Македонијо

Оваа статија ке биде за запознавање со војните случувања во светот поделена во 3 дела(Европски, Јужно Американски, и Азиски со Австралија)


1 Европски Фронт


1.1 Западен Фронт
*Шпанија веќе

čitaj više »