Ambijent uključi/isključi

Albanija - Erelio sūnų Tėvynė ir Lietuva - Didvyrių žemė

32 Dan 2,405, 02:20 Litva Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepublikuAš gimiau ir augau Kosove, esu albanas, dabar gyvenantis Lietuvoje. Čia aš pažinau garbingus, patriotiškus, laisvę mylinčius žmones - lietuvius, … čitaj više »

My last words in erepublik

43 Dan 2,363, 14:05 Albanija Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava

Hello my friends o/

Today a big day for me and Lilo1 ;) no more serbia in erepublik \o/

When I begin this game I was thinking I will fight against Serbia and with all my pleasure I am registered in erepublik but I confronted Republic of

čitaj više »

luftoni me mend

5 Dan 2,322, 05:12 Albanija Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitku

Pershendetje vellazer e motra o/


Ju kisha lute qytetare te nderuar qe te luftoni me mend e jo me ndjenja mos hyni me hargjite golda per energjy barsa se nuk ja vlene me ato golda qe hargjitni e bejme 5 fishin e demit kunder armikut keshtu qe

čitaj više »

Fabrikat keni kerkuar dhe shikoni

50 Dan 2,313, 13:49 Albanija Financijsko poslovanje Financijsko poslovanjeFabrika 1


Puntore


[img]http://i.[/img] … čitaj više »

fabrikat shtetrore

70 Dan 2,304, 10:16 Albanija Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje
Fabrika Shtetrore 1

Fabrika Shtetrore 2
FPZH

[img]http://i.imgur.com/[/img] … čitaj više »