Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Alb Live web: 1. kliko http://adf.ly/AUiCe 2. skip ad dhe shiko TV & Sport Live !

Per te gjithe shqiptaret !

95 Dan 2,074, 06:39 Albanija Društvene aktivnosti i zabava Društvene aktivnosti i zabava


Pershendetje te gjithe ata qe e ndjejne veten shqiptare !

Nuk dua te … čitaj više »

Kandidatura ime per Kryetar Partie ne PEA

2 Dan 2,062, 06:15 Albanija Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize


Me kete artikull dua te zyrtarizoj kandidaturen time per kryetar te PEA

čitaj više »

Kandidatura ime per Parlament

3 Dan 2,004, 12:26 Albanija Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize


Sot shpall zyrtarisht kandidaturen time per anetar ne parlamentin shqiptar !
čitaj više »

Kandidatura ime per Kryetar Partie

17 Dan 1,995, 09:27 Albanija Političke rasprave i analize Političke rasprave i analize


Sot shpall kandidaturen time per kryetar partie te [url=http://www.erepublik.com/čitaj više »

Avatare per antare te Albanian Elite Unit.

7 Dan 1,990, 08:08 Albanija Prvi koraci u eRepubliku Prvi koraci u eRepubliku


Publikuar ne Dita 1,990

Per te gjithe antaret e Albanian Elite Unit … čitaj više »