Ambijent uključi/isključi

O mojim novinama

Otvori Wiki stranicu

Life is a gag.Make it fun.

10k ALL = 1 EURO nvala

1 Dan 3,163, 14:25 Objavljeno u Albania Albania Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

10k ALL = 1 EURO nvala.
25k ALL = 2 EURO
40K ALL = 3 EURO
kush don me ble let shkrun mesazh.

čitaj više »

Ruatja e pasurise se eShtetit

21 Dan 2,360, 13:29 Objavljeno u Albania Albania Financijsko poslovanje Financijsko poslovanje

Kam par disa here qe Shqipetaret zhihen per, Fabrikat Shteterore, per Buxhetin dhe si manaxhohen dhe nga ikin keto ALL dhe GOLD.
Rasti i fundit ishte transferimi i 500 GOLD nga shteti ne eBE ORG dhe disa akuza per keq perdorim te Fabrikave

čitaj više »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2346

6 Dan 2,345, 02:42 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuKëto janë urdhërat ditore për ditën 2346.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2346.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/čitaj više »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2341

7 Dan 2,341, 07:00 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuKëto janë urdhërat ditore për ditën 2341.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2341.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/čitaj više »

[MoD - Alb] Urdhërat e Luftës për ditën 2340

5 Dan 2,340, 05:03 Objavljeno u Albania Albania Zapovijedi za bitku Zapovijedi za bitkuKëto janë urdhërat ditore për ditën 2340.
These are the military orders of MoD of Albania for day 2340.


[url=http://www.erepublik.com/en/military/čitaj više »