Ambijent uključi/isključi

Prijavi se

 

Nastavi

Nastavi Izradom računa pristaješ na Uvjete korištenja & Pravila o zaštiti privatnosti
Ponovno pošalji e-mail   |  Ne možeš pronaći e-mail? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ponovno pošalji e-mail Ne možeš pronaći e-mail? confirmation@erepublik.com

[Valtio tiedottaa] Maailmankatsaus

Dan 1,821, 14:01 Objavljeno u Finland Finska od Ministry of Education FI

Tervehdys!

Tässä artikkelissa on tarkoitus perehtyä hieman eMaailman tapahtumiin.

AasiaAasian rintamalla ei oikeastaan ole tapahtunut mitään muutoksia, Kroatia pitää hallussaan osia Intiasta ja Thaimaasta entiseen tapaan. Japani sekä E-Korea ovat saaneet yhdet alueet vapautettua Taiwanin vallan alta, myös P-Korea on vapauttanut yhden alueen.EurooppaEurooppakin näyttää suhteellisen samalta kuin nyt jo pitkän aikaa on näyttänyt. Espanja pitää hallussaan Portugalia. Irlanti ja Britannia sotivat keskenään ja Puola hallitsee puolta Eurooppaa. Italia on revitty osiksi monien valtioiden toimesta. Serbia on nieleissut Kroatian alkuperäisalueet sekä Bosnia & Hertsegovinan. Makedonia pitää hallussaan Albaniaa. Lyhyesti ilmaistuna siis "exONE" -valtiot hallitsevat Eurooppaa.Lähi-ItäKreikka pitää yhä edelleen hallussaan Egyptin alueita. Suuri osa Saudi Arabian alueista on jaettu Israelin, Kreikan sekä Turkin kesken.Pohjois-AmerikkaKanada palauttaa Puolan hallussa olevia alueita pikkuhiljaa itselleen, virallisesti Puola on sanonut, että Kanada on vapaa ottamaan alueensa takaisin - Puola ei vastusta, mutta käytännössä homma vaikuttaa kanukeille melko vaikealta. Irlannillakin on vielä yksi alue Kanadassa harjoitussodan jäljiltä. Tämä kuitenkin pian palautunee Kanadalle.Etelä-AmerikkaArgentiina pitää edelleen lähes kokonaan Chileä allaan ja muutamalta pikkumaaltakin on paljon alueita Argentiinan vallan alla. Myöskin Brasilia hallitsee alueita monilta muilta valtioilta. Espanjallakin on yhä joitain alueita Etelä-Amerikassa. Lyhyesti sanottuna: Tilanne ei ole muuttunut miksikään viimeisimmän katsauksen jälkeen.Pohjoinen EurooppaHieman surulliselta näyttää, Suomi on kokonaan jaettu Puolan ja Viron kesken. Viron alueet ovat varmasti helpohkosti palautettavissa, mutta vain Luoja tietää miten Puolan ikeestä eroon voidaan päästä. Samaan aikaan Puola pikkuhiljaa vapauttelee Ruotsille takaisin alueitaan.


-Hallitus

 

Komentari

Jermu Kaaleppi
Jermu Kaaleppi Dan 1,821, 16:07

en tajunnut noitten maiden nimiä ku oli ihan vieraalla kielellä

Kendo Yanar
Kendo Yanar Dan 1,821, 18:13

Mitä yhteistä on Suomella, Bosnialla, Albanialla ja Portugalilla?

S4m100
S4m100 Dan 1,822, 23:55

Onhan ruotsikin päässyt kohta kokonaan vapaaksi, joten miksi se ei onnistuisi meiltäkin??

Haude
Haude Dan 1,822, 04:29

E-Amerikassa on tilanteet muuttunu aika paljonkin: Peru otti rw:ssä Argentiinalta öljyt takaisin itselleen, Bolivia kumit, Paraguay myös vallannut omia alueitaan ja Chile paukuttaa vakuuttavasti turpaan = isot sodat menossa

JLaa
JLaa Dan 1,822, 21:39

Nyt testataan Asgard-liiton toimintaa. Ovatko ruotsalaiset valmiita muuttamaan suurin joukoin Suomeen ja vapauttamaan liittolaisensa Puolan vallan alta?

Lartza
Lartza Dan 1,823, 12:32

Laaniselle lyhyesti vastaus: Eivät

 
Objavi svoj komentar

Što je ovo?

Čitaš članak koji je napisao građanin eRepublika, virtualne strateške igre za više igrača koja se temelji na stvarnim državama. Kreiraj svoj vlastiti lik i pomogni svojoj državi da stekne slavu, dok se ti dokazuješ u ulozi ratnog junaka, renomiranog izdavača ili financijskog stručnjaka.