Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

47

ХА ХА ХА

40 2,812 jour, 12:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Поздрав РОЏАЦИ!

Долга е и широка да објаснување ситуацијата која бидна,за мене не е ни битна...

Мојот мандат додека беше,за мене и многумина други беше најдобар во последните 2-3 години...како и да е,и тоа не е битно пошто одредени 35год … en savoir plus »

ЕВЕ ЗОШТО Е ОВАА ДРАМА! --Mr.Santino

88 2,790 jour, 07:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

ЌЕ ВИ ПИШАМ КРАТКО И ЈАСНО!

3 ГОДИНИ КУКАТЕ КАКО НЕМАМЕ ТЕРИТОРИЈА,КАКО САКАТЕ НАП ДА ИМАМЕ,А КАКО ЌЕ ИМАТЕ КОГА НЕ ПОЧИТУВАТЕ НИ НАРЕДБИ НИ ПУКАТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА ВО ВАЖНИ БИТКИ?

ЕВЕ ВИ СЛИКИ ОД ЦЕЛАВА РАБОТА...


[img]http://i.imgur.[/img] … en savoir plus »

КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ -(Mr.Santino)-

69 2,782 jour, 18:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани МАКЕДОНЦИ и МАКЕДОНКИ и сите оние кои се чуствуваат така!

Веќе 3 години како Македонија е без своја економија и се наоѓа на слепа ули … en savoir plus »

Активирање на воената единица-Sons of Anarchy-има и рамки за аватари!

18 2,772 jour, 10:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementОваа статија е во името на сите членови на Sons of Anarchy.

Со гордост како командир на старо-новата еди … en savoir plus »

Во врска со Србија -((МНД))-

50 2,764 jour, 09:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани Македонци,ние како партија која е создадена за да чува Македонија,и да ја води кон успехот и старите патеки,сакаме да кажеме дека веќе подолго време се трудиме да докажеме дека соen savoir plus »