Fond on/off

[MoEdu] Misioni Spring Hunt ne Shqipë

15 2,345 jour, 12:19 Albanie Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Pershendetje nga MoE ne kete artikull kam per detyer spjegimin ne shqip te Misionit te fundit qe esht tani ne kete jav,pershkrimin e cdo misioni nuk e kam en savoir plus »

[MoEdu] Pse duhet te luftojme ne luften Guerile

17 2,345 jour, 10:21 Albanie Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik


Pse duhet te luftojme ne luften guerile?Megjithese rregullat per luften guerile kane ndryshuar kohet e fundit,per te mesuar cka eshte dhe si … en savoir plus »

[MoEdu] Shperndarja e Subvencioneve Prill 2014

25 2,345 jour, 06:50 Albanie Affaires et finance Affaires et finance

Pershendetje nga MoE ne kete artikull do publikojm Shperndarjen e Subvencione Prill 2014 nuk ka pasur shum aplikime kshtu qe 200 gold jan ndar per 14 veta te cilet kan aplikuar.
1.
[img]http://i.[/img] … en savoir plus »

[MoEdu] Programi per Subvencione Prill 2014

20 2,342 jour, 00:31 Albanie Affaires et finance Affaires et finance


Pershendetje nga MoE kete muj kemi vendosur Programin per Subvencione ku ne kete program do ndihmojm lojtaret e rinjë per te rritur TG e tyre.
Qeveria do te shperndaj 200 Golld per per lojtaret te cilet
en savoir plus »

[MoEdu]ChatZilla - nje opsion tjeter per IRC

6 2,333 jour, 02:53 Albanie Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublikMenyrat per te pasur qasje ne IRC(chat) jane te shumta.Ka web-faqe te cilat na e ofrojne kete mundesi direkt permes internetit pa pase nevoje per te shkarkuar asnje program.Zakonisht kjo menyre nuk eshte … en savoir plus »