Fond on/off

Плато, брат.... до кога?

17 2,128 jour, 16:48 République de Macédoine (ARYM) Consignes de combat Consignes de combat

Плато брат до кога со тие твој ебани багови и грешки у играта...до кога? Порано се дешаваше коа се уклучувше ногу народ на едншка и ти падне системо(појаве се таа кокошката) и за 10минути се опрае играта ама тоа беше значи ептен ретко,
у 2-3 месец

en savoir plus »

Неколку "мудрости" од крембананка (преправено)

12 2,123 jour, 15:57 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

"Животот е каналетка, во која пловиме сите без разлика на боја, раса или вера. Понекогаш каналетка застанува или е многу спора кога проблемите се тука, но понекогаш е многу брза и радоста лесно плови" - krembananka"Животот е en savoir plus »

Една анимација а ногу зборови!

24 2,113 jour, 17:01 République de Macédoine (ARYM) Consignes de combat Consignes de combat

ЕДНА АНИМАЦИЈА А НОГУ ЗБОРОВИ...

ВАКА ИЗГЛЕДА НАШТА ДРЖАВА МОМЕНТАЛНО
en savoir plus »

Собиранка на (Strumica Open Festival) 17.08.2013

9 2,098 jour, 20:11 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Собрана екипа Кочанчани у струмица на добра журка уствари ке му дое како собиранка пошто се видевме со неколку играчи...како сме си поминале ке видете на сликите и ваше е да одлучете кој е најубав :P

krembananka,Djuk75,vojislavp
kevin09,

en savoir plus »

Прв CH Medal [krembananka]

26 2,025 jour, 06:37 République de Macédoine (ARYM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Денеска на 2,025 по втор обид го освоив CH медалот со околу 50м(49,543,230) штета,и у спат земав BH медалче и TP медалче, друго незнам шо да пишам од толку возбуда, у продужение по надоле следат неколку слики од денешниот УСПЕШЕН

en savoir plus »