Fond on/off

flo82is, un nou Cruciat in Olimp

10 2,313 jour, 11:19 Roumanie Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Frati Cruciati,
Sa onoram cum se cuvine prezenta unui nou Zeu al Razboiului in randurile noastre. Un Cruciat crescut alaturi de noi, care nu are nevoie de nicio prezentare, flo82is[/en savoir plus »

Un nou GoW printre Cruciati

8 2,288 jour, 13:50 Roumanie Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Frati Cruciati,
Imi revine onoarea de a va anunta ca, din eZiua 2287 a Noii Lumi, un nou Zeu al Razboiului paseste printre Cruciati. Crescut alaturi de noi, oferindu-si neconditionat sprijinul atat pe campurile de lupta ale eRomaniei cat si … en savoir plus »

UM CRUCIATII: Recrutare - ON

14 2,286 jour, 03:14 Roumanie Analyse de guerre Analyse de guerreUnitatea Militara Cruciatii isi continua activitatea in conformitate cu principiile stabilite inca de la infiintare, devenind, asa cum s-a dorit, … en savoir plus »

Un alt Cruciat in Olimp

8 2,284 jour, 11:47 Roumanie Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Frati Cruciati,
Cu o intarziere pentru care imi cer scuze, va anunt ca, in urma cu ceva timp, portile Olimpului s-au deschis pentru un alt camarad Cruciat. Purtand cu mandrie insemnele Cruciatilor si aducandu-si aportul personal in luptele … en savoir plus »

o7 Gedilika, noul GoW cruciat!

12 2,282 jour, 13:55 Roumanie Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Frati Cruciati,
Imi revine onoarea de a va anunta ca, de putin timp, avem un nou Zeu al Razboiului in randurile noastre. S-a alaturat Unitatii noastre plin de entuziasm si ne-a dovedit ca este un camarad de nadejde. Prezenta activa pe campurile de

en savoir plus »