Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

nema description

Кој има поголеми облини во меѓуножјето

4 1,821 jour, 10:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerre

Одлучете сами xD

или

Осеќам само понежниот пол во играва гласал ЗА!
Фала многу пријатно

en savoir plus »

Нов НИК!!!!

6 1,808 jour, 10:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Здраво на сите што ја читате статијава.


Како што е и насловот така е и текстот....


Сакам да сменам некој понормален ник но немам многу пари па би бил благодарен да ми излезат некој 50 луѓе што би сакале да донираат по 0.1 голд :)


Фала

en savoir plus »

За МАКЕДОНИЈА со ♥ !!

12 1,780 jour, 14:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analyse de guerre Analyse de guerre

Целта на статијава ми е да ги мотивирам сите еМакедонски борци.


1.Еве како игледаше мојот акаунт сабајле

2.Еве како изгледа сега [img]http://img37.imageshack.us/[/img]

en savoir plus »

Админите ме Репнаја

6 1,769 jour, 06:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

Ако сака некој да ми излезе во пресрет во овје тешки еДенови би му бил благодарен.....

По големиот број пријави што ги добив админите решија да ме банираат на 2 дена и да ми пратат порака дека сум имал мулти, мада тоа не е точно и немам МУЛТИ!!! с

en savoir plus »

Бесплатни Тренинг ЦЕНТРИ!!!!

3 1,760 jour, 03:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Чисто информативно да не се збуните треnирањето ќе си кошта колку што беше и порано :D:D:D

Едиснтвената промена е само што тие имале 2 тренинг центри сега ги имаат сите 4 тоа е измената ги добиваат беспари само Тренинг центрите а треnирањето пак с

en savoir plus »