Fond on/off

Регрутација Prime Lords

12 2,415 jour, 08:05 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Турнирот помина, а ситуацијата за жал не многу посакувана, но сепак и не така лоша.
Prime Lords одлучија својот придонес да го дадат во турнирот за регименти, каде бенефит има државата. Останатите турнири се покажа дека ќе бидат повеќе штетни отколк

en savoir plus »

Зголемен рефунд и Регрутација PRIME LORDS

41 2,384 jour, 11:03 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Почитувани,

заклучно од наредниот вторник PRIME LORDS ќе прави неделна поделба на 20 Q7 тенкови неделно по принципот:

- 10 тенкови со запишување во документ активен преку целиот ден
- 10 тенкови со присуство на ИРЦ каналот од 20 – 22 ч

en savoir plus »

МАКЕДОНИЈА ЗА СРБИЈА И БОСНА!

56 2,371 jour, 13:45 Serbie Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement
По повод големата еколошка катастрофа што ја зафати Р. Србија, започна најавената хуманитарна акција на плоштадот Македонија и ќе трае до 17:00 часот. Се очекува акцијата д
en savoir plus »

Денешните девојки [ilijades]

5 2,285 jour, 17:32 Serbie Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

Добровечер...
Ајде малце да се насмееме :)Поздрав и лека ноќ...

en savoir plus »

еРепублик Измени [ilijades]

24 2,221 jour, 06:07 Serbie Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublik

Нови промени во ерепублик
Сите играчи што знаат нешто повеќе околу овие измени нека пишат коментар

Први слики од Power Spin
Напомена : Внимавајте кога вртите бидејќи зема голд :)

en savoir plus »