Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

xXx

3 до 12 (МНД)

36 2,616 jour, 05:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани еГраѓани на еМакедонија...или почит до сите оние кои се осеќаат како МАКЕДОНЦИ во оваа игра...

НЕ Е 5 ДО 12...ТУКУ 3минути до 12!

Пред да започнеме со она што сакаме да го изја … en savoir plus »

МНД-ДО НАЦИЈАТА!

26 2,581 jour, 13:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани еГраѓани,во овие тешки времиња се обидуваме како и секогаш активноста на македонските играчи да ја кренеме на повисоко ниво,нашата функција како една од постарите партии во Македоen savoir plus »

Моите 5 минути!

73 2,521 jour, 09:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublikПеток е,жешко е пекол...чекам автобус за накај дома да се вратам од работа,чекам пола саат во секој момент се надевам да дојде,гледам средношколци седат на клупа дечко и девојка гen savoir plus »

ЕДЕН ЛУД ЗИМСКИ ДЕН. No.1

43 2,508 jour, 11:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement


Па драги мои,беше една зима луда и незаборавна...
-Се враќав од работа 1ва смена,работев во ЈКП,додека возев накај дома по пат си мислев колку животот би бил прекрасен доколку си фата … en savoir plus »

Една поинаква приказна! (Mr.Santino)

34 2,500 jour, 14:23 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Premiers pas dans eRepublik Premiers pas dans eRepublikДолго време неам напишано статија,пред извесно време најдов на нет предобра приказна која успеа да ме погоди,мислам дека заслужува сите да ја прочитате,да ја сфатите пораката и да би … en savoir plus »