Fond on/off

ТИГРИ - Од Македонци за Македонија

28 2,101 jour, 03:21 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementДобар утро еМакедонијо,
Добро утро еМакедонци,
Денес утринското кафе може да го пиете додека барате работа на Македонски пазар на труд.

Нешто ми текна да погледна … en savoir plus »

Регрутација на ТИГРИња - Љубители на Македонија, ракија и добра салата[Тасо]

23 2,096 jour, 07:14 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementДобар ден Македонијо !

Добар ден еМакедонијо, еМакедонци, Македонци, Македонки, Патриоти, Воени профитери, еПолитичари, еНовинари, еКомандири и што уште не во ова на … en savoir plus »

Регрутација на ТИГРИња - Љубители на Македонија, ракија и добра салата[Тасо]

34 2,018 jour, 16:31 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement
Добар ден Македонијо !

Воената единица ТИГРИ започна со регрутација на нови членови.

[Епоха на ТРТЕ Т како командир]

Тоа што се обидуваме да го направиме веќ … en savoir plus »

Официјален став на Републиканска за спојувањето[Taso]

43 2,013 jour, 08:02 République de Macédoine (ARYM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Само едно прашање
Ја мачи оваа партија ...
Кој ти курац Бугс ?

Некад беше ПП, више не си.
Земи мандат, биди ПП па тогаш збори во име на Републиканци.

Ок ?

РЕПУБЛИКАНЦИ ОСТАНУВААТ ВО РЕПУБЛИКАНСКА

На официјалниот канал на републиканци

en savoir plus »

Gold Giveaway (Only for turkeys) [Taso Legenda]

20 2,007 jour, 11:45 République de Macédoine (ARYM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissement

The path of evolution
o/

en savoir plus »