Fond on/off

À propos de votre journal

Ouvrir la page Wiki

xXx

Активирање на воената единица-Sons of Anarchy-има и рамки за аватари!

18 2,772 jour, 10:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementОваа статија е во името на сите членови на Sons of Anarchy.

Со гордост како командир на старо-новата еди … en savoir plus »

Во врска со Србија -((МНД))-

50 2,764 jour, 09:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiquesПочитувани Македонци,ние како партија која е создадена за да чува Македонија,и да ја води кон успехот и старите патеки,сакаме да кажеме дека веќе подолго време се трудиме да докажеме дека соen savoir plus »

ВО ВРСКА СО СИНОЌА-ПОМОШ! (собрани се сретствата одбивам донации)

64 2,758 jour, 05:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementПочитувани пријатели и непријатели,како што сите знаеме вчера бевме напраднати од САД,Македонија не требаше да им дозволи да слетаат но сепак неможевме да ги спречиме и тоа е тоа.en savoir plus »

Симболична Помош за Браќата Бугари ! (ЗАВРШЕНА Е АКЦИЈАТА)

22 2,755 jour, 05:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementПочитувани еГраѓани на Македонија,имаме информации дека на нашити браќа Бугари кои секогаш и секаде ни помагаат,имаат потреба од храна за своите бебиња..


[url=http://www. … en savoir plus »

ИЗМАМА-ТЕРЕТАНИ {Mr.Santino}

31 2,745 jour, 11:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Interactions sociales et divertissement Interactions sociales et divertissementПочитувани пријатели и непријатели,лично сакам да објавам еден разговор да видите како некои ве користат и мамат,поточно како ја користат безобразно вашата ХУМАНОСТ!

Пред … en savoir plus »