Fond on/off

Наградна игра !!! [BojanglesBt]

34 2,529 jour, 03:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

Дојдов до идеа да напрам една наградна игра оти имам одпојќе пари и ми тежат во џебот :P
Секој можи да учествува така шо во коментар ќе пиши виц. Гласањето ќе биди со воте на коментар. Победникот ќе биди прогласен на почетокот на ден 2532 и ќе добие

en savoir plus »

ТОП ПЕТ !

3 2,427 jour, 17:29 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Consignes de combat Consignes de combat

WOHOOOO <3

en savoir plus »

За топ5 !

8 2,316 jour, 11:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Consignes de combat Consignes de combat

WOHOOOOOOOOO ! <3

en savoir plus »

[OeM] Анти-ПТО, партиски избори

58 2,186 jour, 06:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Débats et analyses politiques Débats et analyses politiques

Здраво еМакедонци,

Нема да ја должиме многу, па ќе преминеме на главното. Како што повеќето знаете, во тек е уште еден од низата очајни обиди за превземање на ОеМ од стрнаа на одредени групации од надвор, кои со префрлање во нашата партија и гласа

en savoir plus »

Поделба на 300 q7 тенка !!! КРАЈ !!!!

180 2,057 jour, 01:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Affaires et finance Affaires et finance

Решив да напрам едно добро дело на ова играта и откако видов дека на тенкојте му се дупнаја гумите решив да ги залепам, да ги напумпам и да ви ги дам да ги возите оти ако останат кај мене ќе се расипат пак. Секој може да земи тенк но ќе добие по 5q7

en savoir plus »