Fond on/off

S'inscrire

 

Continuer

Continuer En créant un compte, vous acceptez les Conditions d'utilisation & la Charte de confidentialité
Renvoyer un e-mail.   |  E-mail introuvable ? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Renvoyer un e-mail. E-mail introuvable ? confirmation@erepublik.com
eRepublik - Online Strategy Game

[Presedinte]La ce punct suntem

1,825 jour, 09:13 Published in Republic of Moldova République de Moldavie de Artur Tventarnii


Salutare Natiune!Buna ziua Stimati Cetateni.

Astazi, dupa 15 zile de cind sunt Presedinte al Republicii Moldova vreau sa fac o recapitulare a ce s-a facut pina acum pentru a sti ce mai este de facut.

Zilele trecute s-au desfasurat 2 summite CoT. La prima au fost alesi noii SC ai aliantei si noul MC . Despre aceasta puteti citi in acest articol . La ce-a de-a doua sedinta fiecare tara s-ia expus planurile pentru luna aceasta si s-au planificat actiunile militare principale ce urmeaza a fi facute. Dupa cum am anuntat anterior, pentru luna aceasta nu preconizam sa avem batalii proprii si vom ajuta in continuare aliatii.
Cu Ungaria am reluat relatiile bune ce le avem in ultimele luni si avem discutii frecvente cu oficialii din aceasta tara pentru a ne tine la curent. Daca Ungaria va ajunge sa semneze vre-un acord cu Ucraina noi nu vom avea de suferit in urma acestui eventual acord.

Dupa cum probabil ati observat, Ministerul Apararii Nationale publica zlnic ordinele in conformitate cu ordinele aliantei CoT.
Deasemenea MAN a publicat descrierea unitatilor militare din Moldova. O puteti citi aici.Deasemenea, MAN a organizat defilari nationale. Detaliie despre ultima defilare le puteti citi aici . Sunteti invitati sa participati la urmatoarele defilari ce vor fi anuntate pentru a arata ca putem si noi influenta cursul unei batalii.

Stimati Cetateni, trebue sa demonstram aliatilor nostri ca nu au risipit damage-ul dat in luptele pentru noi!

Ministerul Economiei a analizat situatia economica actuala si a elaborat o noua grila de taxe care nu s-a dovedit a fi indeajuns de eficienta. Acum se incearca a reevalua aceasta grila de taxe si de a gasi venituri din surse alternative cum ar fi inchirierea organizatiilor nationale inutilizate.

Ministerul Media publica regulat Revista Presei.

Oastea Moldovei a fost reorganizata cu scopul de a reduce costurile echiparii dar si de a eficientiza aceste echipari. In aceste zile de mandat soldatii din OM care au indeplinit DO in ziua precedenta sau s-au apropiat de indeplinirea DO au fost echipati cu arme si piine . Pentru a economisi s-au echipat cu arme q2/q3 si din buget s-au cheltui doar aproximativ 2000 lei. Pentru tinerii ce au ajuns la nivelul 25 a fost creat testul de aptitudini pe care acestia trebue sa il treaca inainte de a fi indreptati sa spre celelate UM-uri ale Moldovei.

Dupa cum am promis, am raspuns la intrebarile cetatenilor formulate de 2electro si voi fi disponibil in continuare sa raspund la fiecare din intrebarile Domniilor Voastre.

[Pentru Moldova!] Echipa Guvernamentala
[Pentru Moldova!] Economie, Presa si Educatie.[Pentru Moldova!] Politica Externa si Organizare Militara
Pentru Moldova!!!

De-a lunugul evietii mele am activat pentru a atinge propriile scopuri, cineva poate sa ma critice pentru asta, dar eu raspund ca tot timpul am facut ca interesele mele sa coincida cu interesele cetatenilor Republicii Moldova! Acum si-ntotdeauna:

Pentru Onoare! Pentru Patrie! Pentru Tricolor!Cu respect,
Presedinte al Republicii Moldova,
Artur Tventarnii.

PS: Sunt intotdeauna disponibil sa raspund la intrebarile Domniilor Voastre.
Chisinau,18 noiembrie 2012. 

Commentaires

BasarabeanuCT
BasarabeanuCT 1,825 jour, 11:47

buun,succes mai departe!

Nick Meis
Nick Meis 1,825 jour, 13:22

bun asa

Striker_Yul
Striker_Yul 1,825 jour, 16:28

bine, dar stai ca acus trebuie sa apara "2elecrohunab9" cu vre-un comentariu sau articol in care sa strige in gura mare ca esti furator.....bandit sau (cum le place lor mai mult sa zica) "baceara"
asteapta ca inca nu i-a comandat zeul suprem chieri9 )

Alexandru Barbarosie
Alexandru Barbarosie 1,825 jour, 16:33

V

b.a.l.t.a.g.a
b.a.l.t.a.g.a 1,825 jour, 19:44

buna prezentare, bravo.

V

Hunab Ku 1,826 jour, 00:20

Commentaire supprimé

t150
t150 1,826 jour, 02:33

"testul de aptitudini"
unde se poate gasi? fara subtexte, chiar mi-i interesant sa-l vad

votat

Andrei_79
Andrei_79 1,826 jour, 13:34

Artur bravo si tine-o tot asa...

 
Publier ton commentaire

Qu'est-ce ?

Vous êtes en train de lire un article écrit par un citoyen d'eRepublik, un jeu de stratégie multijoueur immersif où l'on retrouve des pays réels. Créez votre propre personnage pour aider votre pays à atteindre la gloire et devenez un héros de guerre, un grand journaliste ou un magnat de la finance.