بررسی وضعیت اقتصادی و راه رسیدن به قله اقتصادی ]ATABACK[

Day 1,926, 04:00 Published in Iran Iran by ATABACK

به نام خداوند جان و خرد

خواهش میکنم با صبر و تامل تا پایان این مقاله رو بخونید

قبل از هرچیز یه معرفی مختصر میکنم تا کسانی من رو یادشون نمیاد یا نمیشناسن،به خاطر بیارن.من محسن روحانی دانشجوی سال آخر اقتصاد و دانشجوی ارشد رشته ی مدیریت بازرگانی هستم.خوب قبلا زیاد بازی کزدم و با ماژول اقتصادی بازی آشنایی دارم 7 ماهی هست از بازی دورم و 1 هفته ای میشه که برگشتم و مقاله ی زیر هم در مورد اقتصاد هست و مطمئن باشید چیزهایی که با زبان ساده نوشتم با دلیل برهان قابل اثبات هست و امیدوارم تا پایان حتما بخونید و حداکثر استفاده رو ببرید.

خوب خیلی خوشحالم که در دوره ای هستیم که بالاخره ایران افزایش جمعیت داره ولی زمانی میتونه این افزایش جمعیت مسمر ثمر باشه که به قدرت اقتصادی و نظامی ایران بافزاید.
همونطور که میدونید سیستم بازی بر پایه ی اقتصاد میچرخه.حتی کشورها برای بدست آوردن مناطق بیشتر و افزایش تولید و قدرت نمایی دست به جنگاوری میزنن و معمولا کشورهای پر قدرت در بازی از اقتصاد خودکفا و قدرتمندی برخوردار هستند.
خوب به نظرتون ما برای کسب عنوان قدرت منطقه چه فکتورهایی رو نیاز داریم؟؟؟
تا چند ماه پیش شاید اصلی ترین فاکتور جمعیت بود و همچنان هم هست ولی بعد از آن چه فاکتورهای رو باید مد نظر داشت؟؟؟
بدون توجه به اقتصاد و خزانه کشور و جیب خودمون نمیتونیم اکانتمون رو ارتقا بدیم و قدرت اول منطقه باشیم.
پس افزایش جمعیت باید منجر به افزایش تولیدات داخلی و سپس خودکفایی و در نهایت وروود ارز به داخل بشه تا هم جیب خودمون و هم خزانه کشور و دولتمون پر بشه.
برای رسیدن به این مهم 3 گروه اصلی ایفای نقش میکنن دسته ی دولتمردان و نمایندگان مجلس هستند که باید با برنامه و هدف مشخص سرمایه های مردمی را هدایت و سازماندهی کنند.
دسته دوم ثروتمندان یا همون قدیمی های بازی که صاحب کارخانجات لول بالا هستند.
دسته سوم و مهمترین دسته تازه واردین عزیز هستند که مخاطب اصلی مقاله من هستید.
خوب باید چی کار کنیم؟؟؟

این بازی به طور عمده و اساسی دو تا صنعت داره.اول صنعت تولید غذا و دوم تولید اسلحه.
به هیچ وجه هیچ کدام از تازه واردین عزیز با طلاهاتون کارخانه ی تولید اسلحه نزنید و کارخانه تولید غذا هم اضافه نکنید.صبور باشید و برای ثروتمند شدن عجله نکنید.آسانترین کار در ارپابلیک کسب درآمد است پس بی گدار به آب نزنید.
خوب پس چی کار کنیم که هم به تولید داخلی کمک کنیم و هم از سرمایمون بیشترین استفاده رو ببریم؟؟؟
اول از همه ازتون خواهش میکنم به خاطر 2 ریال کمتر یا بیشتر برای کارخانه داران خارجی و خارج از کشور کار نکنید.رکن اصلی این بازی تولید داخلی و حمایت از کارخانه داران داخلی هست و راه پیشرفتمون همینه.
دوم اینکه سودآورترین و بهترین کارخانه برای شروع برای تازه واردین کارخانجات تولید مواد اولیه اسلحه و غذا هست که به اصطلاح آهن و گندم گفته میشن.
اون هم فقط کارخانه های 8500 ریالی.پس برای تاسیس این کارخانه ها باید طلاهاتون رو از طریق بازار ارز به ریال تبدیل کنید که آموزش های مربوط به این کار رو میتونید از وزیر آموزش بخواهید تا کمکتون کنن.
خوب این کار چه فایده ای داره؟؟؟
اول این که شما با کار کردن در کارخانه خودتون میتونید روزانه به مقدار زیادی(هر چه تعداد کارخونه هاتون بیشتر باشه بیشتر تولید دارید) مواد اولیه تولید کنید و خرج روزانتون رو و حتی خرج اضافه هم در بیارید.
دوم این که با افزایش تولید مواد الیه قیمت این کالاها در بازار به ثبات رسیده و حتی کاش قیمت هم خواهند داشت و در نتیجه شما میتونید اسلحه ارزانتری خریداری کنید و کشور هم از این طریق خودکفا میشه

در حال حاضر به خاطر افزایش ناگهانی جمعیت مثل دیگر کشورها با کمبود کالای داخلی به مرور مواجه خواهیم شد و اگر نتونیم کالای مورد نیازمون رو خودمون تولید کنیم ارز خیلی زیادی از کشور خارج میشه و ضعیف میشیم.

نکته مورد توجه دیگه این که همین طور که در حال حاضر هم مشاهده میشه تولیدات کفاف داخل رو نمیده و یه حباب قیمتی بین کالاهای داخل و خارج به وجود اومده.از همه شهروندان و دوستان عزیز خواهش میکنم که به هیچ وجه از خارج از کشور محصولی خریداری نکنن و به هیچ وجه کالایی رو از این طریق وارد کشور نکنن(بازار سیاه راه نیندازید)که دقیقا خروج ارز رو به همراه داره و سود کارخانه داران خارجی رو.

از همین جا با قدرت و با دلیل بهتون میگم با پتانسیل فعلی که داریم میتونیم به شرط رعایت اصول و پیروی از خط مشی اقتصادی منظم و حساب شده میتونیم در زمینه اقتصادی و نظامی به قدرت برتر منطقه و آسیا و حتی جزو برترین کشورهای جهان مجازی قرار بگیریم.

گام به گام همراهتون هستم و خواهش میکنم که مواردی که گفته میشه اگر چه کوچک به نظر میاد ولی تاثیرات بسیار بزرگی رو در آینده نزدیک خواهد داشت که ثمره ی اون رو خواهید دید.

در پایان لطف کنید رای بدید و اشتراک شوید تا با مقالات آتی هم همراه باشید

به عمل کار براید به سخنرانی نیست

کوچک همتون

محسن روحانی