Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

O fiţuică din topor cu voce de soprană.

Serios, Zmeul?

125 Día 2,570, 15:01 Publicado en Romania Romania Debates y análisis político Debates y análisis político


Mă bucur că s-au limpezit lucrurile în ţara asta. Liberalii, templierii şi zmeii au strâns rândurile, ceea ce era şi firesc. Din punct de vedere logic, rândul lor este cel mai numeros, î … leer más »

Bufonii sunt deasupra legii

63 Día 2,522, 03:15 Publicado en Romania Romania Debates y análisis político Debates y análisis político

Nu vreau să-l acuz pe Zmeu de nimic din simplul motiv că bufonii sunt infailibili şi deasupra legii. Totuşi, nu pot să nu remarc faptul că Vintilă face eforturi clare de a-i semăna cât mai mult. Acelaşi patern lingvistic, acelaşi patos penibil şi pe

leer más »

Votaţi PL, votaţi cu Zmeul!

85 Día 2,500, 23:41 Publicado en Romania Romania Debates y análisis político Debates y análisis político

În urmă cu 5 zile, am primit un mesaj de la Zamuilă prin care îmi cerea să-i dau două locuri la Congres pentru a ne ajuta să „consolidăm poziţia în top 5”. Deh, nu mi-am bătut capul nici cât să-i răspund. Azi, e plin PL-ul de zmei şi zamuici, semn că

leer más »

[PP - eLAM] Septembrie, luna curăţeniei

60 Día 2,491, 04:38 Publicado en Romania Romania Debates y análisis político Debates y análisis político


Încă nu s-au terminat alegerile, însă la început de mandat se cuvine să clarificăm câteva chestiuni legate de ceea ce vom face în luna care abia a început.

1. leer más »

Eros platonic

37 Día 2,486, 07:12 Publicado en Romania Romania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialPentru Plato șansa de a muri de atac de cord este considerabil mai mare decât cea de a sfârși într-un accident de maşină. Un eveniment de doi bani a dat un sens complet nou borşului din … leer más »