Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

O fiţuică din topor cu voce de soprană.

[PP - eLAM] Septembrie, luna curăţeniei

60 hace 6 días Published in Romania Romania Debates y análisis político Debates y análisis político


Încă nu s-au terminat alegerile, însă la început de mandat se cuvine să clarificăm câteva chestiuni legate de ceea ce vom face în luna care abia a început.

1. leer más »

Eros platonic

37 Día 2,486, 07:12 Published in Romania Romania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialPentru Plato șansa de a muri de atac de cord este considerabil mai mare decât cea de a sfârși într-un accident de maşină. Un eveniment de doi bani a dat un sens complet nou borşului din … leer más »

Dacă Plato ar dori...

9 Día 2,093, 04:36 Published in Romania Romania Negocios y finanzas Negocios y finanzas… ar putea să rezolve imediat problema negoţului de voturi la articole. Ar putea introduce metoda votului negativ / pozitiv şi posibilitatea de unvote. Adică, dacă mie nu-mi place un … leer más »

[Concurs] Bate-ţi capu’să priceapă ochiu’

41 Día 2,093, 02:04 Published in Romania Romania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialFelicitări Bizulica!


Nu e nimic în minte, care să nu fi trecut mai întâi prin simţuri. Dar dacă mintea rămâne dependentă de simţuri, nu vede dincolo de înţ … leer más »

Ţeplierii şi beţia!

26 Día 1,934, 03:44 Published in Romania Romania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialleer más »