Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks :)
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

[New Update] Војна за ресурси и Нова Индустрија

5 Día 3,075, 02:48 Publicado en Chile Chile Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik
Админите најавуваат нови промени во играва,кои ќе се однесуваат околу ресурсите.

Драги граѓани,

Во текот на следните 2 месе … leer más »

Helloween Missions[15 Rewards]

12 Día 2,899, 06:22 Publicado en Chile Chile Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialHalloween Missions

Plato is waiting for you at the nearest airport. Meet him, prove your worth and experience an adventure of a lifetime!

Sumptuous rewards wait for those … leer más »

Приказни од Новиот свет:Обезглавени Хорор-Покана

6 Día 2,898, 04:49 Publicado en Chile Chile Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social
Почитувани Граѓани,

Новиот свет е во опасност!Коњаникoт кој обезглавува создава големи проблеми, па затоа ние мора да ставиме … leer más »

COMBAT ORDERS OR CRAZY ORDERS??

3 Día 2,895, 15:19 Publicado en Chile Chile Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublikSTUPID[Low Quality]

stu·pid
ˈst(y)o͞opəd/
adjective
adjective: stupid; comparative adjective: stupider; superlative adjective: stupidest
1.lacking intelligence or common … leer más »

Операција: БАЗА ВО ПЛАМЕН [мкд]

16 Día 2,871, 11:45 Publicado en Chile Chile Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik


Ние, граѓаните не треба да го знаеме секој детал на секоја воена операција, во овој нов вид на војна,ниту пак медиумите треба да не информираат.
- David Hackworth, американски ветер … leer más »