Ambiente de fondo si/no

WANTED SERBIA....DEAD OR ALIVE

21 Día 2,363, 14:22 Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

WANTED SERBIA DEAD OR ALIVE
REWARD 0.00000001 GOLD


leer más »

Hello ju bushtra te Serbis....for all admins

4 Día 2,332, 00:58 Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoShiptar kjo eshte padrejtesia me e madhe qe na behet ne kete loje,pra me logjiken romune nese eshte bere nje votim para tre vjetesh kjo nuk mund te behet me,dhe … leer más »

Shqipja ime Krenare

4 Día 2,322, 03:16 Albania Debates y análisis político Debates y análisis políticoShqiptare historikisht ne kemi qene vetem...
Shqiptare historikisht te tjeret na e kane pas friken nga bashkimi...
Shqipatre … leer más »

PANTEONI I HERONJEVE

8 Día 2,297, 11:43 Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

leer más »

RRETHIMI I SHKODRES

10 Día 2,293, 01:23 Albania Análisis de la guerra Análisis de la guerra

Ky eshte nje dokumentar 25 minutesh qe na tregon nje nga ngarjet me te medha historike te kombit tone,luften e paepur te mbrojtesve te Rozafes ndaj makineris ushtarake me te fuqishme te kohes
shikim te kendshem

http://www.youtube.com/watch?v=

leer más »