Ambiente de fondo si/no

[A divváltó hüllők margójára] Ereptali - igényfelmérő

40 Día 3,101, 13:06 Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialKedves Mindenki!

Nagyon rég volt már ereptali. Nagyon-nagyon rég.

Az egyre langyuló társadalmi aktivitást figyelve felötlött bennem ez a sanda gondolat: érdemes lenne még ereptalit szervezni? Kinek? Minek?

Mondjuk az utolsó elég nagyra … leer más »

[k+] Gondolatok

23 Día 3,083, 12:40 Publicado en Hungary Hungary Debates y análisis político Debates y análisis político


Esemény utáni megjegyzés: ez a cikk iamkplus egyik kommentjét örökíti meg, amely szemléletével és jövőbe révedő üveges tekintetével egy fsb-cikk alatt jelent meg. Krampusz shoutban leer más »

Véleményem a szövetségváltásról

23 Día 3,063, 07:25 Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialAz egészet csak azért találtátok ki, hogy Éheslovat bosszantsátok.

Ezért nem több ez az egész, mint holmi pacifika.

Üss a Hadügyi Közlöny szerint! … leer más »

[Sárgarépa Kapitány Emlékalapítvány] Rendkívüli díjazás

46 Día 3,057, 07:52 Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social


Kedves Mindenki!

Mint a Sárgarépa Kapitány Emlékalapítvány kuratóriumi bizottságának az elnöke, a kuratórium egyhangú döntése értelmében örömmel jelentem be, hogy rendkívüli Emlékdíjat adományozunk.

Az emlékdíjat kiemelkedő közösségi és tá … leer más »

[Sárgarépa Kapitány emlékalapítvány] Hupák-nekrológ eredményhírdetés

57 Día 3,039, 12:18 Publicado en Hungary Hungary Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social


Kedves gyászoló közösség!

A Sárgarépa Kapitány emlékalapítvány egy hete hirdette meg cikkíró pályázatát a HUpák-nekrológ témakörben. A pályázatra rengeteg pályamű érkezett, a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt. Emlékeztetőül a pályázók:

leer más »