Ambiente de fondo si/no

[Destroyer91] Кандидатура за председника еСрбије!

125 Día 2,268, 04:31 Serbia Debates y análisis político Debates y análisis político


Поштовани грађани еСрбије, овом приликом желим да вам се представим као један од кандидата за место председника еСрбије. У овом чланку покушаћу да вас убедим, зашто баш свој глас да дате мени.

[img]http://www.dodaj.rs/f/2s/is/3djI302v/[/img] … leer más »

Prljava igra!

173 Día 2,220, 05:25 Serbia Debates y análisis político Debates y análisis político

Postovani gradjani eSrbije u ovom clanku cu pokusati da vam objasnim zasto stranci koja je najbrojnija u eSrbiji ne pripada to mesto koje zauzima. Stranka Samo Srbije je nekada bila fer igrac, i u toj stranci imam dosta prijatelja koji su cinili

leer más »

Skinite maske!

116 Día 2,210, 08:52 Serbia Debates y análisis político Debates y análisis político
Svi ste, verovatno, vec upuceni u aferu koja pogadja savez i eSrbiju. Mofa tim iz proslog meseca je pokusao u svom poslednjem clanku da priblizi narodu eSrbije trenutna desavanja u savezu, ali vecina onog sto su napisali je LAZ!


leer más »

Poklon stare majke!

18 Día 2,098, 02:32 Nueva Zelanda Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social


Vreme po malo oblacno, al jos se zvezde vide kroz crne oblake kako se ogledaju u mesecu i obasjavaju tihu i mracnu noc. Ulice puste i duge, 3 minuta do ponoci, a ja se vracem sa posla. Kratkim i teskim koracima prelazeci metar po metar, … leer más »

De ces da ga meris sa Crncima ?

42 Día 2,080, 05:13 Nueva Zelanda Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social


Pre samo deset dana stigao sam na ovo malo ostrvo, ili kako ga ovde nazivaju nas mali raj. Nikada nisam ni znao sta to znaci, zasto ljudi uopste napustaju svoju maticu (eSrbiju)? Ides ratujes za neku zemlju koju znas sa slike, ili si procitao u … leer más »