Ambiente de fondo si/no

Српска Народна Одбрана - Страначки избори + подела

43 hace 6 días Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoПомаже Бог браћо и сестре,

Српска Народна Одбрана, након преброђене турбуленције која је захватила нашу странку, а коју смо брзо окончали, поново суверено стоји на политичкој сцени еСрбије. То док … leer más »

Српска Народна Одбрана - Конгресни избори + подела 20 ку7 тенкова!

90 Día 2,560, 14:26 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis político


Помаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома успешан за нашу странку. Успели смо да се вратимо у топ5 и уђемо у конгрес. Савет Српске Народне Одбране се конституисао и овом приликом позивам све … leer más »

[СНО] Ово је наш ЦОУ + подела 100 ку7 тенкова!

158 Día 2,529, 01:00 Publicado en Serbia Serbia Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublikПомаже Бог браћо и сестре!

Овај месец био је веома турбулентан за нашу странку. Прошли месец нисмо успели да уђемо међу топ5, али овај … leer más »

Српска Народна Одбрана - Страначки избори + подела

17 Día 2,520, 19:44 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoДраги чланови СНО,

Пред нама су још једни избори за председника странке, и са задовољством вас обавештавамо да је Централна Отаџбинска Управа изабрала за кандидата Будалимира. На вама је да свој гл … leer más »

Пет година Српске Народне Одбране + подела 35 к7 тенкова

164 Día 2,497, 15:49 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoПомаже Бог браћо и сестре,

Као да је јуче било када се наша дружина окупила и основала Српску Народну Одбрану. Изгнаници из Српске Конзервативне Странке, странке која је нашим протеривањем изгубила … leer más »