Ambiente de fondo si/no

ПОДЕЛБА НА ПАРИ (ЦЦ) FREE CURENCY FOR ALL

4 Día 1,813, 11:26 República de Macedonia (ARYM) Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

СЕ ДЕЛИ ПО 10 ЦЦ ЗА СЕКОГО
ПОСТАПКАТА Е ЛЕСНА
1.СУБ
2.ВОТЕ
3.ИЗВИК
4.КОМЕНТАР СО БРОЈ НА ВОТЕ И СУБ
АКО ПРОПУШТИТЕ БИЛО КОЈ ЧЕКОР ОД ОВИЕ НЕМА ДА ДОБИЕТЕ НИШТО
ИМАМ ПАРИ, ЌЕ ИМА ЗА СИТЕ
АКО САКАТЕ ДОДАЈТЕ МЕ ЗА ПРИЈАТЕЛ (НЕЗАДОЛЖИТЕЛНО)


leer más »

DELENJE 200 ENERGIJA MK-EN

19 Día 1,812, 13:18 República de Macedonia (ARYM) Análisis de la guerra Análisis de la guerra

МК верзија:
Делам 200 енергија на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут(Делење на 200 енергија:
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар
Оние кои што имаат стар суб и се македонци ке добијат

leer más »

DELENJE 200 ENERGIJA MK-EN

6 Día 1,812, 13:16 República de Macedonia (ARYM) Negocios y finanzas Negocios y finanzas


МК верзија:
Делам 200 енергија на секој што:
а)ќе ставе суб на мојот весник
б)ќе ставе воте
в)ќе направи шаут(Делење на 200 енергија:
г)ќе искоментира со бројот на суб и воте во коментар
Оние кои што имаат стар суб и се македонци ке добијат … leer más »

ПЛАН ЗА ПОНАТАМУ ОТВОРЕТЕ

0 Día 1,812, 12:35 República de Macedonia (ARYM) Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublik

ПРВО ДА ЗЕМИМЕ KORSICA.. ПОСЛЕ LIGURIA ДА ОДИМЕ НАКАЈ СЛОВЕНИЈА..КОМЕНТАРИ ШТО МИСЛИТЕ НЕМА ПОИНАКУ СРБИЈА И БУГАРИЈА СОЈУЗНИЦИ ГРЦИЈА НИ СЕ ЈАКИ (ЗАСЕГА)

leer más »

90 MKD ИМАМ ПРАТЕТЕ МАЛЦЕ ЗА ХРАНА НЕМА ДА КУПАМ

2 Día 1,812, 10:00 República de Macedonia (ARYM) Órdenes de batalla Órdenes de batalla

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=106565692841046&set=a.106565689507713.14712.100004628472313&type=1&theater sub for sub..... СУБ ЗА СУБ ОСТАВЕТЕ ВЕСНИК ВО КОМЕНТАР … leer más »