Ambiente de fondo si/no

[Inty News] Ny artikelserie

7 hace 7 días Publicado en Sweden Sweden Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Funderar på att påbörja en artikelserie där jag försöker ställer ett par frågor till alla länder här i spelet. Men för att göra artikelserien så lyckad som möjligt så vill jag ha förslag på frågor som jag kan ställa till länderna av er läsare.

leer más »

[TSM] Partiledare!

6 hace 7 días Publicado en Sweden Sweden Debates y análisis político Debates y análisis políticoJag vill påbörja denna artikel med att tacka alla som erbjöd sig att agera PTO blocker. Men nu går ansvaret över till våra ärade partiledare! Imorgon, tisdag, måste partiledarna se till … leer más »

[TSM] PTO varning!

36 Día 2,676, 08:24 Publicado en Sweden Sweden Debates y análisis político Debates y análisis políticoDå det just nu verkar som att eSverige står inför en möjlig PTO så uppmanar regeringen alla partier att vara extra vaksamma med hur deras riksdagslistor ser ut. Vi kommer även vidta extra … leer más »

[ÖB] Demokrati eller diktatur

8 Día 2,655, 16:17 Publicado en Sweden Sweden Órdenes de batalla Órdenes de batallaSom de flesta av er vet har striden om eSverige ska vara en diktatur eller demokrati börjat. Just nu råder det olika meningar om detta var rätt väg att gå eller inte. Men det … leer más »

[TSM] Ny organisation

18 Día 2,652, 12:37 Publicado en Sweden Sweden Análisis de la guerra Análisis de la guerraDå är äntligen dagen kommen då SOG än en gång blir en egen MU. Resten av TSM kommer delas upp i två olika MUs, [url=http://www.erepublik.com/en/leer más »