Ambiente de fondo si/no

[Увек Тврд]- Уводно обраћање грађанима Србије

34 Día 2,574, 14:24 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoПоштовани грађани еСрбије овим путем желим да се захвалим свима који су гласали за мене и пружили ми прилику да будем председник Србије овај месец. Око примопредаје оргова,канала и свег … leer más »

Битни догађаји у протеклих неколико дана

26 Día 2,562, 14:16 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoПоштовани саборци,

Иза нас су занимљиви дани, а испред су надам се још занимљивији. Након релативно мирног почетка мандата, напали смо Бугаре након њиховог напада на Грчку и обрисали их за време конгрес … leer más »

Уводно обраћање председника еСрбије [Српски БогОтац]

109 Día 2,546, 13:26 Publicado en Serbia Serbia Debates y análisis político Debates y análisis políticoПоздрав саборци,

Пре свега, желео бих да се захвалим свима који су ми својим гласом поверили овај мандат, свима онима који су својим залагањем допринели да се мој глас чује што даље, али и свом противка … leer más »

[Плава Принцеза] Одјавно обраћање председнице еСрбије

75 Día 2,543, 02:06 Publicado en Serbia Serbia Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublikПоштовани грађани еСрбије,

Дошли смо и до тога, нечег што бих назвала одјавни чланак. Јако је тешко одакле да почнем, ово је био турболентан мандат, било је добрих, и оних мање добрих ствари, било је св … leer más »

[Плава Принцеза]Ванредно обраћање председнице еСрбије

66 Día 2,540, 23:14 Publicado en Serbia Serbia Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublikПоштовани грађани еСрбије,


Као што знате ситуација у еСрбији је катастрофална. Знам да је крај мандата и да није лепо од мене што се сада јављам,али то је што је. Извините због тога,мада знам да … leer más »