Ambiente de fondo si/no

Don't Worry Be Happy (Part 2/3) !!! 150 Energy for first 25 comments...

18 hace 7 días Published in Chile Chile Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Don't Worry Be Happy (Part 2/3) !!! 150 Energy for first 25 comments...

Don't Worry Be Happy (Part 2/3) !!! 150 Energy for first 25 comments...

Don't Worry Be Happy (Part 2/3) !!! 150 Energy for first 25 comments...

Don't Worry Be Happy (

leer más »

Don't Worry Be Happy (Part 1/3) !!! 100 Energy for first 25 comments...

28 Día 2,493, 09:32 Published in Chile Chile Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...
Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...
Don't Worry Be Happy !!! 100 Energy for first 25 comments...

leer más »

За македонскиот идиотизам !!!!

3 Día 1,846, 13:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debates y análisis político Debates y análisis político

Додека има овци за стрижење , ќе има и такви што ќе ги стрижат !!!

Имате ли вие бре луѓе достоинство???!!!???
Имате ли некаква гордост???!!!???
Кога ќе разберете дека додека не се цениш самиот, никој нема да те цени!!!

Организирате удар за он

leer más »

ПОДЕЛБА на ЛЕБ и ОРУЖЈЕ !!!

823 Día 1,787, 03:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social
Поделба на 3000 Q7 тенка и 10000 Q6 лебчиња

1. VOTE
2. SUB
3. ADD
4. SHOUT

Направи ги сите четири чекори и нема да до … leer más »