Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Regalitatea nu este o modă, este un model *** iar Arta Regala un scop în viață. Liberalismul, Patriotismul și Monarhia vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

TO: Furați conturile jucătorilor din eRepublik ?!

45 Día 2,371, 02:54 Rumania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Mă miră mereu faptul cum jucători vechi din eRepublik dispar precum spicele de grâu la tăiat. Pentru mine, orice cetățean român care și-a pierdut timpul între 2 și 5 ani în „minunata” noastră Republică, și care vine acum să-și ia „la … leer más »

O secundă *** PL nu este partidul meu!

81 Día 2,323, 14:32 Rumania Debates y análisis político Debates y análisis político

Salutare Prieteni,
Citeam zilele trecute printr-un comentariu din Presa eRomânească (fiindcă și aici am început să intrăm în declin la capitolul articole bune și de calitate) că „Partidul Liberal nu mai este ceea ce a fost. Păcat!”. … leer más »

Cum se strică eRepublik *** Pay Attention!

54 Día 2,308, 02:58 Rumania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Salutare prieteni,
După un timp îndelungat în care eRepublik s-a tot schimbat de la versiuni vechi la versiuni noi, de la distrugerea modului economic prin moneda unică, de la moartea modului politic și dezinterestul națiunii pentru el, astă … leer más »

Prin eRepublik e frumos dar nu prea!

10 Día 2,286, 03:49 Rumania Debates y análisis político Debates y análisis político

Salutare Prieteni,
Acum 10 minute am realizat un fapt important pentru Republică și pentru eRomânia: „noi românii suntem foarte activi în jocul ăsta”. Suntem incredibil de implicați în ceea ce ne-a plăcut aici. Mă uitam câte articole … leer más »

Ce facem când vrem să renunțăm la eRepublik ?!

27 Día 2,272, 08:48 Rumania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Salutare Prieteni,
Începând de anul ăsta mi-am propus să-mi prioritizez un pic viața și s-o las mai moale cu eRepublik (singurul joc în afară de FoE) pe care-l mai joc. Mi-am spus că nu trebuie să pun la suflet ceea ce se petrece aici, … leer más »