Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Regalitate sau Artă Regală ! Vă las pe voi să descoperiți diferența *** eLiberalismul, și ePatriotismul vor fi promovate în această publicație interactivă. Abonați-vă!

PL - Raport de Președinte sept.-oct. 2014

9 Día 2,519, 09:30 Published in Romania Romania Debates y análisis político Debates y análisis político

Salutare colegi,
Aș vrea să vin cu acest raport public în fața voastră fiindcă nu există altceva decât transparență în acțiunile pe care le-am întreprins în această lună de mandat sept.-oct.2014.

La începutul mandatului mi-am propus să[leer más »

„Întunericul este doar absența luminii” (A.E.)

26 Día 2,517, 04:32 Published in Romania Romania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Cum zilele astea am reușit să mă dumiresc o leacă despre ceea ce se întâmplă atunci când ieși din conformism și depășești piedicile trasate de alții, m-am gândit să vă scriu o poveste extrem de interesantă pe care am citit-o într-o revistă … leer más »

Lemurieni mici cățărați peste colecția mea de praf

13 Día 2,508, 13:41 Published in Romania Romania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Au trecut ceva zile peste biroul meu din camera de zi,
L-am găsit în seara asta prăfuit, cu un miros puternic de la trabucul stins care zăcea în scrumieră tocmai de duminică. M-am uitat la cărțile din bibliotecă, la colecția de medalii, la … leer más »

Nu-mi spune niciodată șansele !

119 Día 2,503, 06:13 Published in Romania Romania Debates y análisis político Debates y análisis político

În urma alegerilor pentru Congress-ul eRomâniei (mandatul 25.oct – 25.nov 2014) Partidul Liberal a reușit pentru a 2-a lună consecutivă să se claseze în Top 5 partide … leer más »

Un „Prim” motiv ca să eTrăiesc !

22 Día 2,497, 21:28 Published in Romania Romania Debates y análisis político Debates y análisis político

Pe fundalul meu muzical vă invit într-o călătorie în care sunt sigur că am mers cu toții, căci am pășit aceleași trepte, în care am iubit aceleași valori, în care am avut aceleași intenții.

[ … leer más »