Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-663] …végtelen utakat.

13 hace 7 días Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Azt hiszem eddig ez volt a legnagyobb kihagyás az újság történetében, de az utóbbi egy hétben nagyon zajlott nálam az élet és inkább az rl-t választottam a játék helyett, meg egyébként is … leer más »

[DM-662] …a szádon!

18 Día 2,610, 13:28 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Nagy nap ez a mai, hiszen ma ünneplem a 3. erepes születésnapomat, azaz csak ünnepeltem volna, ha nem lettem volna már 8-tól úton egész nap 21-ig. Pedig ahogy elnézem jó lett … leer más »

[DM-661] Abusus…

6 Día 2,606, 11:08 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialÜdv!

BRÉKING NYÚZ! Újfent! :D

Ki látta már, hogy a mindezidáig homályba boruló elhasznált kis és nagy bombák számlálóját egy szédületes bravúrral sikerült a gyengébb képességű erepfelhasználók számá … leer más »

[DM-660] …kilátásaink.

10 Día 2,604, 11:13 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialÜdv!

Érdekes ez a 10x-es BH rendszer… Általában hétfőnként szokott lenni. Tegnap be is rendezkedtem neki, hogy a maradék kis szaloncukrokkal elütöm a nagy goldért, de csak nem akart jönni… Talán ezt leer más »

[DM-659] Mindent a szemnek…

12 Día 2,600, 13:04 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialÜdv!

Nemrég a Magyar Légióban egy nemes ügyet kezdeményeztünk, történetesen a kicsik meg- illetve hozzásegítését a full lanához. A dolog elég jól sült el, hiszen az azóta megjelent két akcióban … leer más »