Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-653] …vég!

16 hace 2 días Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Plato ismételten felülmúlta magát és a várakozásainkat, hiszen egy újabb erepes hét kezdődött el a hétköznapokba szürkülve:/

Gondolom kicsik nagyok betáraztak a nagy lehető … leer más »

[DM-652] …megszorító intézkedések.

15 hace 4 días Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Azért nem hagyjuk mi magunkat el a gazdaságfejlesztő napok alatt sem, hiszen megy az ökörködés az üzenőfalon és cikkekben egyaránt. Az elvakultabbja pedig még a versírásra is ráadta a fejét.
leer más »

[DM-651] Párosan…

11 hace 6 días Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Nem is tudom, hogy most mit mondjak Plato frenetikus ötletére, amellyel ma örvendeztette meg kis világunkat, hogy jó-e vagy rossz-e! Sokan, illetve szinte mindenki azt mondja, hogy … leer más »

[DM-650] …harc alatt.

7 Día 2,575, 10:29 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Újra lehet gazdagodni a 10x-es BH-kon, kár, hogy ma se nagyon volt időm/kedvem az ilyesmire. Már csak azért is kár, mert most utánaszámoltam, hogy 50%-os boosterrel kajás körből kijöhetne … leer más »

[DM-649] … ne hagyd abba.

60 Día 2,573, 12:08 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

2-3 nappal ezelőtt véres küzdelemben a BH-ért sikerült megszereznem az 500. medálomat, amelyről még az elején álmodni sem mertem, hogy ilyen is lesz. De lett. Lehet nem nagy … leer más »