Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-628] …horgot.

4 hace 3 días Published in Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Mint már többen is láthattátok meglett a tegnapi nappal a 10. TopFighter napom! Sőt 22. lettem, amit kicsit pazarlásnak érzek, de mivel alig 500 wellness-embe került és 0 csokiból megú … leer más »

[DM-627] Ne habozz…

10 hace 4 días Published in Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Ma olvasom, hogy a nagyok „panaszkodnak”: kajás körrel, boosterrel be lehet jutni a TOP100-ba. Aztán ránéztem az aktuális CH sebzésekre és azt látom, hogy alig 100 millió fölött vannak. Ezé … leer más »

[DM-626] Dein Glück…

18 hace 6 días Published in Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Végre nálam is megjelent az új csatafelület! Mit is mondjak, szerintem nem olyan rossz az, csak akkor tűnik kaotikusnak, ha épp egy epic csatába csöppen az ember. Viszont addig nemigen fogom … leer más »

[DM-625] Mosom kezeimet…

9 Día 2,519, 10:47 Published in Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Már napokkal ezelőtt be lett harangozva valami meglepetés erre a hétre, de senki semmi biztosat nem tudott. Ma délelőtt megjelent egy kép, amely szintén nem teljesen oszlatja a ködöt, de én … leer más »

[DM-624] Ennyi csalás…

6 Día 2,516, 10:52 Published in Japan Japan Primeros pasos en eRepublik Primeros pasos en eRepublikSziasztok!

Na ez a CH-ért zajló csata igencsak elhúzódott és újfent csalásokkal teli, amelyet szerintem adminéknak eszük ágában sem lesz orvosolni.

Ezért ütheti el a sok kis hazafi a … leer más »