Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-629] …ma nem kell!

21 hace 2 días Published in Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

A mai erep nap után csak három szó jut eszembe: fos, fos és még egyszer fos.
Hogy hogy lehetnek ennyire szerencsétlenek ezek, akik adminoknak nevezik magukat… Annyira várható volt mindez, … leer más »

[DM-628] …horgot.

4 hace 5 días Published in Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Mint már többen is láthattátok meglett a tegnapi nappal a 10. TopFighter napom! Sőt 22. lettem, amit kicsit pazarlásnak érzek, de mivel alig 500 wellness-embe került és 0 csokiból megú … leer más »

[DM-627] Ne habozz…

10 hace 6 días Published in Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Ma olvasom, hogy a nagyok „panaszkodnak”: kajás körrel, boosterrel be lehet jutni a TOP100-ba. Aztán ránéztem az aktuális CH sebzésekre és azt látom, hogy alig 100 millió fölött vannak. Ezé … leer más »

[DM-626] Dein Glück…

18 Día 2,521, 11:04 Published in Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Végre nálam is megjelent az új csatafelület! Mit is mondjak, szerintem nem olyan rossz az, csak akkor tűnik kaotikusnak, ha épp egy epic csatába csöppen az ember. Viszont addig nemigen fogom … leer más »

[DM-625] Mosom kezeimet…

9 Día 2,519, 10:47 Published in Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Már napokkal ezelőtt be lett harangozva valami meglepetés erre a hétre, de senki semmi biztosat nem tudott. Ma délelőtt megjelent egy kép, amely szintén nem teljesen oszlatja a ködöt, de én … leer más »