Ambiente de fondo si/no

Acerca de mi periódico

Abre la página de la wiki

Az első és egyetlen MemphisHU által elismert szaklap :]
Magyar vagyok, nem turista!

[DM-645] …jó kilátás.

6 hace 6 horas Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Mindenki mennyire várta már ezt a bizonyos Fekete Pénteket és ma végre eljött! Eljött, de szerintem mi erre álmunkban sem gondoltunk, hogy ma milyen nagyszabású akciók és lehetőségek … leer más »

[DM-644] Ne lőjetek…

12 hace 3 días Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Nagy bejelentés érkezett ma: mindenki FP-t fog kapni Fekete Péntek formájában. ^_^

De mi is ez? Leginkább olyan akciók sora, amelyre a legtöbb játékosnak már nincs vagy egyáltalán … leer más »

[DM-643] Ha én…

12 hace 4 días Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Ma mindenkinek gold állt a házhoz, hiszen minden játékos 7-tel lett gazdagabb a születésnapi jutalommal, ami nem egy kis összeg, ha azt vesszük, hogy több 10 ezer játékos játszik, de … leer más »

[DM-642] Bombázás…

20 hace 6 días Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Emlékszem tavaly is ezt írtam, de most is csak ezt tudom, hogy hozzá tudnék szokni ehhez az állandó jellegű sebzésbónuszhoz… :)

Ha gerillázik az ember, akkor olyan mértékben jön a sebzés, … leer más »

[DM-641] Időnként…

23 Día 2,558, 12:46 Publicado en Japan Japan Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialSziasztok!

Kösz ezúton is annak a nemes léleknek, akit egy fél bimbóudvar ennyire felkavart, hogy feljelentsen. Nem tudom ki volt, de erősen gyanakszom szeku-ra, mert neki nem tetszett ott … leer más »