Ambiente de fondo si/no

Communist Party of Albania

25 hace 3 días Albania Debates y análisis político Debates y análisis político

Ne cdo ved te eBotes ka parti komuniste ne top5 .
Ne menduam pse te mos e sjellim ne shqiperi kete parti .
Por jo nje parti qe do te mbushet me troll apo shaka te ndryshme .
Partia komuniste do te jape kontributin e saj ne arenen politike te

leer más »

Lavdia e vërtetë..

6 Día 2,306, 10:35 Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción social

Mund të rrëmbesh nga pushtet i lartë,
dhe kur mjaftueshëm s'ke talentin,
mund të marrësh dekoratën më të lartë,
nëse gjen një mik për presidentin!

Po me popull do ta kishe kot,
edhe kur mendon se je i zoti,
veç atij asgjë s'i rrëmben dot,

leer más »

Sebashku Mundemi

11 Día 2,304, 10:24 Albania Entretenimiento e interacción social Entretenimiento e interacción socialleer más »