Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Kjo gazete ka ne thelb sensibilizimin patriotik & Zerin e se vertetes!

Pergjigjia perfundimtare!

58 7 days ago Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Kthehem ne Shqiperi per ti dhene gjalleri lojes pasi te gjithe ishin bere pasiv dhe mendova tbashkoj dy parite Playboy dhe Lea ,kandidova per kryetar partie dhe fitova bindshem ndaj kunder kandidatit zyrtar Mustafa XXL te cilin se votoj askush nga

read more »

A Battle hero or a Damage maker???

11 Day 2,400, 13:05 Chile Political debates and analysis Political debates and analysis

Dear Plato and admins~

A battle hero is someone that fights in the battle killing a lot of people "not someone that is hidding and kills only a few in the last minutes! So you better change the name of this medal into "Damage Maker" it … read more »

DEAR PLATO

25 Day 2,379, 07:56 Chile Political debates and analysis Political debates and analysis

HELLO PLATO AND ADMINS OF THIS GAME!

I AM WRITING YOU THIS LETTER IN ORDER TO MAKE YOU CLEAR SOME OF THE PROBLEMS I AM HAVING IN THIS GAME THAT ARE BOTHERING ME.

FIRST OF ALL TO PRODUCE 20 Q7 WEAPONS WE NEED 4000 RAW MATERIAL THAT
4000*0.05(

read more »

MoE Albania nga WRKilled

7 Day 2,370, 14:59 Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Per shkak se Wrkilled nuk po i punon Gazeta po i nxjerr error po e postoj un per te.

Pershendetje vellezer dhe motra

Po e shkruaj kete artikull me vones arsyeja " pertac " duke e len jasht dore punen e artikullit per MoE ne kete … read more »

Sukses apo Regres?

22 Day 2,366, 09:40 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Pershendetje Djem dhe miqte e mi te PlayBoy!

Tek sa mandati im si kryetar partie perfundon neser do doja te ndalja ne sukseset e arritura gjate mandatit tim:


1. Partia arriti ne Top 2 ne rang partish.

2. Patem kongres & u
read more »