Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Only subscribe, please!

Epic Warfare Турнир

22 Day 2,523, 02:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentОпис на Турнирот

-Турнирот ќе почне на Ден 2,527 0:00 еРепублик време.
-Турнирот ќе трае 7 дена, до крајот да денот 2,533
-Epic Warfare Турнирот го заменува Weekly Challenge, главната цел е да … read more »

[Водич за новите играчи] За тренинг договорите...

28 Day 2,498, 12:22 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Може да прочитате:

-Тренинг договори: Зошто и кога да купувате?
-Во кој случај највеќе профитираш а во кој нејвеќе губиш.
-Кога е најдобро да се потпише 50% а кога 90% тренинг … read more »

[Водич за новите играчи] За тренинг центрите...

34 Day 2,497, 18:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Може да прочитате:

-Тренинг центри: Зошто да ги надоградувате?
-Зошто е добро да се чека промоција за центрите?
-Која е исплатливоста?
[IMG]http://i.imgur.com/[/img]
read more »

Промени, Ден 2,494 [MK/EN]

14 Day 2,494, 12:41 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
[MK]
Почнувајќи од денес, играчите ќе можат да објавуваат статии во биread more »

Промени во куќи, ден 2,492

36 Day 2,491, 10:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business


Почнувајќи од утре Ден 2,492 започнуваат нови промени:

1. Играчот може да има по една куќа од секој квалитет активна во секое време.
-Екстра дополнување на енергија ќе биде сума … read more »