Ambient on/off

comment 3

32 Day 2,470, 07:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

comment 2

26 Day 2,469, 08:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

Leave me a comment please

36 Day 2,468, 13:31 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

Апел за помош на Нина и Дариј

20 Day 1,728, 07:19 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Апел за помош на овие две прекрасни ангелчиња кој се и мои лични пријатели......
Се трошат многу РЖ пари за играва која што ни претставува само забава....меѓутоа тука се работи за ЖИВОТОТ на две дечиња Нина 4 год и нејзинот помал брат Дариј 1 година

read more »

Добредојде Филип Македонски

143 Day 1,645, 10:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Споменикот што официјално е наречен “Воин“ денеска се издигна на плоштадот Карпошово востание, меѓутоа ние знаеме за кој станува збор ! ДОБРЕДОЈДЕ ФИЛИП II МАКЕДОНСКИ o7

[img]http://s17.postimage.org/h8cx1bzhb/[/img] … read more »