Ambient on/off

Годишњица рођења Николе Тесле

59 Day 2,424, 11:46 Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisНа данашњи дан 10. јула 1856. године рођен је Никола Тесла, а умро 7. јануара 1943. године у Њујорку.
Он је био један од најпознатијих српских и светских проналазача и научн … read more »

Рефунд за турнир! Годишњица рођења Арчибалда Рајса!

8 Day 2,422, 12:20 Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisСутра током вечери делимо тенкове ретроактивно, тј. рефундирамо:

Грађани треба да нам пошаљу скриншот где се види да су ударали у некој борби у складу с наређењима, а ми
read more »

[еАлтернатива] Tренутна ситуација на пољу спољне политике

43 Day 2,291, 13:47 Serbia Political debates and analysis Political debates and analysisВећина ствари што се овог аспекта игре тиче имали смо прилике да видимо у последњих неколико дана, а то је формирање савеза под називом Астериа, којем и сами припадамо. … read more »

WikiLeaks: Разоткривање

123 Day 2,206, 03:18 Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis
У првом броју Бацко није објавио комплетан лог кружне поруке у којој се налазе људи који су раније сарађивали са Ханибалом и који су заједно са њим све планирread more »

[УеС] Постизборна дешавања и ПОДЕЛА 10 ку7 тенкова за све чланове

106 Day 2,181, 09:19 Serbia Political debates and analysis Political debates and analysis

Поштовани грађани еСрбије, пре свега желимо да вам се захвалимо на поверењу датом на недавно завршеним председничким изборима и могућношћу да још једном кроз наше кадрове представљамо грађане у извршној власти наше државе. Честитамо наравно и осталим

read more »