Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Quallity news

[Reksac MKD] За Македонија со срце!

50 Day 1,630, 08:47 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво Македонијо о7

Долго време го очекував овој ден, денот на мојата сензација. Уште од првите денови во Новиот свет се восхитував на lazarosaMKD и Ivan Vancho Makedonski кога тенкаа како луди, уште од самиот почеток ми се роди желбата и јас

read more »

[Reksac MKD] Почетокот на крајот!

21 Day 1,441, 18:36 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Премногу е страшно, да се случи настанот кој го обележува овој мој текст во насловот! Премногу километри имаме истрчано, премногу фурни леб имаме изедено, за некои фаци да ни го уништуваат мирот и спокојот кој делумно го уживаме. Премногу напори биле

read more »

[Reksac MKD]Рексач повторно се враќа на бојното поле проследно со мега спектакл!

22 Day 1,395, 22:19 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentВечерва 15.09. или рано на сабајле 15ти према 16ти како и секоја вечер помината во добро друштво и смеа, последни останавме со другарот Индија и по 999 муабети и филм … read more »

[Reksac MKD] Мала криза, одма јадам гомна!

33 Day 1,323, 22:29 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Горди мои Македонци, драги соборци, почитувани наши сојузници, браќа Србиодамна не сум посакал да ги изразам своите гледишта и емоции и да ги запишам во статија. Но, неизбежно е интервенирање

read more »

[Reksac MKD] Македонштина

37 Day 1,310, 00:01 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Додека читате, Народе Македонски!Почитувани драги мои Македонци и Македонки,

Мојата претходна статија н … read more »