Ambient on/off

Nagradna igra

32 Day 2,452, 00:36 Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pozdravljeni, malo se vam javljam po doooolgem času :)

Za vse eSlovence sem pripravil eno majhno nagradno igro. V komentar morate napisati ime otoške državice, ki je prikazana spodaj.

Igra bo trajala do ponedeljka, tako da časa imate veliko,

read more »

Stranka za Napredek in Razvoj in Velikončna nagranda igra

0 Day 2,343, 07:42 Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPozdravljeni člani in članice naše stranke! :D

Danes je čas, da vam damo nagradno igro oziroma uganko, kjer bodo nagrajeni trije izžrebanci, ki jo bodo uspešno rešili :D

read more »

Stranka za Napredek in Razvoj

3 Day 2,339, 07:53 Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPozdravljeni člani in članice naše stranke! :)

Četrtič zapored sem bil izvoljen za predsednika naše preljube stranke. Hvala vsem, ki ste me volili, tisti, ki me niste pa upam, da ne … read more »

SNR - poročilo za mesec marec in nagradna igra

5 Day 2,325, 04:30 Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPozdravljeni!

Dragi člani in članice naše stranke, mesec je spet naokoli in tukaj je poročilo za mesec marec, da vidite koliko česa smo podelili pri deljenju pomoči.

Dnevna read more »

PVS - pomoč igralcem

21 Day 2,308, 06:06 Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPozdravljeni soborci, sočlani enote PVS :)

V tem časopisu se bo delila pomoč za vse člane PVS enote, ki jo rabijo. Članek bo izhajal 2x tedensko, zaprosite pa lahko 1x na dan.

read more »