Ambient on/off

Shit happens

10 21 hours ago Published in Slovenia Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPa lep dan! :)read more »

Ceni to kar imaš.

28 Day 2,831, 05:21 Published in Slovenia Slovenia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Nekega dne je zelo premožen moški peljal svojega sina na podeželje, z namenom, da mu pokaže kako je živeti v hudi revščini. Par dni in noči sta preživela pri družini, ki bi jo po današnjih standardardih, označili kot izjemno revno.

Po vrnitvi z

read more »

CP kandidatura 2. del

22 Day 2,780, 00:47 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysis:DPozdravljeni člani in članice naše predrage eSlovenije ! :)

Še enkrat vam omenim člane, ki bi zasedali najpomembnejše stolčke, v primeru naše zmage :

Podpredsednicaread more »

CP kandidatura 1. del

29 Day 2,772, 01:43 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisPozdravljeni člani in članice naše predrage eSlovenije ! :)

Prišel je čas, da bom tudi jaz resno kandidiral za predsednika eSlovenije, saj v mesecu juliju imam več kot dovolj časa za … read more »

Odobrena pomoč za stranke

40 Day 2,659, 10:35 Published in Slovenia Slovenia Political debates and analysis Political debates and analysisPozdravljeni ! :)

Pred par dnevi sem spisal članek glede denarne pomoči za stranke. Mislim, da vas je večina aktivnih članov eSlovenske skupnosti prebrala in veste zakaj se gre. Č … read more »