Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

O fiţuică din topor cu voce de soprană.

[PP - eLAM] Septembrie, luna curăţeniei

60 6 days ago Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis


Încă nu s-au terminat alegerile, însă la început de mandat se cuvine să clarificăm câteva chestiuni legate de ceea ce vom face în luna care abia a început.

1. read more »

Eros platonic

37 Day 2,486, 07:12 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPentru Plato șansa de a muri de atac de cord este considerabil mai mare decât cea de a sfârși într-un accident de maşină. Un eveniment de doi bani a dat un sens complet nou borşului din … read more »

Dacă Plato ar dori...

9 Day 2,093, 04:36 Published in Romania Romania Financial business Financial business… ar putea să rezolve imediat problema negoţului de voturi la articole. Ar putea introduce metoda votului negativ / pozitiv şi posibilitatea de unvote. Adică, dacă mie nu-mi place un … read more »

[Concurs] Bate-ţi capu’să priceapă ochiu’

41 Day 2,093, 02:04 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentFelicitări Bizulica!


Nu e nimic în minte, care să nu fi trecut mai întâi prin simţuri. Dar dacă mintea rămâne dependentă de simţuri, nu vede dincolo de înţ … read more »

Ţeplierii şi beţia!

26 Day 1,934, 03:44 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentread more »