Ambient on/off

Baby Gold Challenge[ivansk]

37 Day 2,482, 05:00 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Greetings to everyone.

As you know there is a Baby Gold Challenge on erep based on the ALS Ice bucket challenge in Real life. The point is to donate gold to a few baby players.
I was nominated by my dear friend [url=http://www.erepublik.com/en/

read more »

Join our Elite Military Unit and win some awesome rewards

17 Day 2,404, 08:00 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Hello everybody
As you know the admins have launched a new tournament for military units.

Here in this article I am inviting you to join the [url=http://www.erepublik.

read more »

Претседателски Тим

27 Day 2,388, 10:56 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Најпрво да и се заблагодарам на Републиканската Партија за дадената подршка.
Како што најавив во претходната статија во оваа ќе го презентирам тимот што ќе ми помага доколку победам на изборите.

Претседател : [url=http://www.erepublik.com/en/

read more »

Кандидатура за Претседател

30 Day 2,386, 10:49 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

По долго време играње се решив да се кандидирам за Претседател на еМакедонија.
Сметам дека имам соберено доволно искуство, активен сум на играва , сум бил член во многу тимови така да знам како се работи.

Главна цел во мандатот освен зачувувањет

read more »

Срамота е ова !!!

137 Day 2,196, 09:41 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Не сум пишал статија може 2 години ама изгледа дојде време за нова.

Да речеме дека владата не е крива за промашените две востанија по ред што грците ги кренаа во Источна Македонија.
Да речеме дека владата не е крива за тоа што ќе немаме конгрес

read more »