Ambient on/off

Eden krst,edna vera,edni brakja!

17 2 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment[MK]

Сите многу добро се сеќаваме на оваа слика,ние ја направивме да биде таква!
Слика од 1000 зборови,многу љубов и поштување а добивме нож во грб.

Дали дозволивме да група Тролови не скара?
Дали … read more »

Благодарам

0 3 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Што е убаво кога си дома ... :)read more »