Ambient on/off

:((

9 Day 1,909, 08:56 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Таман си реков ќе ги поздравиме онака другарски не ми се исполни желбата..толку од мене од госпо поќе :/ се надевам следната ќе бидиме посложни :)

P.S. ако не ви

read more »

НОВИ МИСИИ!

2 Day 1,732, 04:34 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Making a difference!

Направи 3 ракети

Награда: 4 чоколада и 1 ракета
read more »

Е вака се брани МАКЕДОНИЈА!

3 Day 1,659, 00:13 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1 поздрав до сите шо киснат по цел ден.. ко мене :Р


(без чоколада)

Vote & Subscribe ако не ве мрзи ќе ми се најдат :)

read more »

Ready to attack!

8 Day 1,650, 16:41 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

можи немам многу сила ама секогаш спремен за МАКЕДОНИЈА! :)ако му влезам на грците ќе ги поболам :Р

vote & sub кој сака за да се соберат пак пари за тенкчиња :)

read more »

Killing Spree

0 Day 1,649, 19:30 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Ако ви требат поќе убиства (најчесто за мисија или дејли) тука се востанијата шо ги крева албанија да ви ги задоволат потребите (за убиства :Р)

read more »