Ambient on/off

Kujdesss

4 Day 1,685, 13:17 Albania Financial business Financial business

I Bej Thirrje Te Gjithve Atyre Qe Merren Me Tregti Qe Te Mos Ngrisin Qmimet e Amrve Apo ushqimit Ne Prag Te Luftes Me Malin e Zi Mos Shfrytezoni Fatkeqsit Per Perfitime Personale :Tiger Ramadani

read more »

also a test to prove that kosovo is the Republic

3 Day 1,652, 22:03 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

http://www.youtube.com/watch?v=gqEUDeZJSCEYour text to link here...declaration of independence
http://www.youtube.com/watch?v=ksFvepxmrxY [ … read more »

Hi Croatia

0 Day 1,649, 15:30 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Hi Croatian Brothers We Waited More Votes From You In Eurovision
We Are Dispointed :(

read more »

Nje Pyetje Per Te gjith Shqiptaret ?

3 Day 1,643, 00:32 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Nje Pyetje Per Te Gjith Shqiptaret Si Ka Mundesi qe Mund Te Merremi Veshe Me Maqedonasit Qe I Kemi Armiq Brez Pas Brezi Kurse Nuk Mund Te Merremi Vesh Me njeri Tjetrin Besoj Se e dini Per Qka e Kam Fjalen?
Kerkoj Opinjonet tuaja Coment !!!

read more »

Na Ndimoni Like& share Ne facebook Kesaj Faqe

3 Day 1,640, 08:48 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Ju Lutem Te Gjithve Qe Ta shperndajn ket Faqe Ne Facebook Like Dhe share Qe Te Informojm Sa Me Mir Lojtaret e Ardhshem te Eshqiperise Your text to link here...

read more »