Ambient on/off

А К Ц И Ј А [завршена]

133 Day 1,927, 01:58 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Првите 100 што ке стават суб добиваат по 2-Q7 тенкчиња.....

Пишете го во коментар бројчето и тенкчињата ви се паркирани

read more »

Akcija dve Q7 tenkcinja za glasce

398 Day 1,911, 09:24 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

1.Vote
2.Sub
3.Shout
Pisi vo komentar brojce i dobivas 2 tenkcinja....

read more »

Договор на дело за тренинг

22 Day 1,758, 02:24 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Ако го земеме поефтиниот договор со 50% , значи имаме моментално дадено по 1 голд дневно, и ако вежбаме со сите тренинзи излегува овака...
пред--0.19+1.49+1.79 = 3.47г
потоа--3.47/2 = 1.735г плус тие 30 голд што се платени
значи дневно иде по 2,

read more »

МОЖНО ЛИ Е ОВААААААААА

10 Day 1,289, 10:28 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

НЕ МИ СЕ ВЕРУВА!!!!!!!!!!!!!


Отидов да си чекам болница во UNITED EMIRATES и видете што ми се случи????
На петтата рунда требаше да има болница кај емиратите, а биткава се прекина и ја добија емиратите иако губеа со 3:0............

http://

read more »

eБебиња.......ЧИТАЈТЕ.....и сите останати

11 Day 1,274, 03:58 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво

Вчера од кога го прочитав последниот туторијал за еБебињата имам една забелешка, им пратив порака на тие што треба да алармираат но никој не ми врати. Вака сега........

Новите играчи можат комотно да се тепаат во битките не гледам причин

read more »