Ambient on/off

Аватар Мајстор

138 Day 1,690, 09:37 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


По долго време барање некој што се разбира од аватари Јас го најдов најдобриот:)

ова беше пораката НО МИСЛАМ ТРЕБАШЕ ДА МУ ОБЈАСНАМ ПРЕДАТОРОТ ВО ШТИТОТ И ЗНАМЕТО НА ЧОШ И ССП ДОЛУ :)
[img]http://img443.imageshack.[/img] … read more »