Ambient on/off

ПРЦ за сите пари!!! [DexterMKD]

19 Day 1,587, 04:13 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еМакедонци, овде нема многу што да се кажува мала помош до еБугарија а мало прцкање на еТурција!!! Се надевам не ги болеше многу :D


read more »

Тенковите и Струме се сложија да го подржат Don Tas

61 Day 1,379, 08:18 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво еМакедонци, мене ме нема ме нема па ќе се изгубам и па ќе напишам две статии во два дена :P

Иако во нашата мила држава постои служба наречена ДБК на чело со Voix of Macedonia (Сашо Мијалков), која се бави со разузнавање на тековните загово

read more »

ONE PICTURE = 1000 WORDS

105 Day 1,377, 08:33 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

SCYMEX, AEXIL, KANOPY AND MUDASH VS EDEN small TANKS

NO COMMENT HAHAHAHAAA

[img][/img]

Сите бидете ми со 2400 здравје :D

П.С. И ќе ве замолам сите да ми помогнете да стигне статијава во топ 5

read more »

Овде нешто многу смрди...

34 Day 1,341, 03:12 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво живо еМакедонци.

Неколку дена веќе не ми е јасно како и зашто губиме... Кај мене се појави сомнеж дека овде некој ја еб* кокошката а не е петел и затоа почнав малку да копам и што подлабоко копав почна повеќе да смрди...

Сите знаеме дек

read more »

Приказната на DexterMKD

115 Day 1,317, 04:27 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво брака и сестри,

После шест месечно играње дојде и моментот кога јас станав член во паравоена единица и многу сум среќен...

Почетоците ми беа многу тешки што да ви кажам, талкав по играва на сите страни молев да ме примат во некоја параво

read more »