Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

The only newspaper that explain everything from LarasDea's perspectives.

Will contain so many surprises thing from Her mind. Don't blame me if it's too harsh or something. Well, it's just how I see the eWorld :p

Kemana Saja?

20 Day 1,873, 07:06 Indonesia Political debates and analysis Political debates and analysis

Hello everyone :)

Udah lama rasanya aku nggak ngetik apapun di IRC maupun di erep entah dikoran kek atau di shout kek. Maaf yaaa lagi bener-bener sibuk tingkat dewa dewi di culga. Dan kali ini aku kembali, meskipun hanya sebentar, mudah-mudahan

read more »

[ReRI] Proposal

17 Day 1,846, 22:43 Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dear om Bujel dan jajaran menterinya...

Gausah panjang lebar, kami para penyiar ReRI memohon agar diadakan kembali gaji bagi para penyiar. Hal ini ditujukan agar ReRI tetap terus bisa mengudara. Dan semoga akan ada lagi generasi baru dari … read more »

[MenSosPol] EBTS Ver.102012_LarasDea

20 Day 1,836, 21:58 Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello Fellas!
Wherever you are, Whenever you read this, Whatever you do


"Things are better left unspoken. But well, just say what you wanna say." - LarasDea

[img]http://i744.photobucket.com/albums/xx85/Avant_Ananda/ARTIKEL%[/img] … read more »

[ReRI] LPJ November 2012 - Ikut ReRI Yukkk!!!

11 Day 1,836, 10:15 Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Hello Fellas!
Wherever you are, Whenever you read this, Whatever you do


"Things are better left unspoken. But well, just say what you wanna say." - LarasDea

[img]http://i744.photobucket.com/albums/xx85/Avant_Ananda/ARTIKEL%[/img] … read more »

LO GAK IKUT LO GAK GAUL MEN! EREPINDO, BACA!

57 Day 1,821, 22:38 Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Yooo semuanya!

Ada berita baik nih dari komunitas kita, eRepindo! Barusan aku dikabarin via whatsapp soal game yang menguji komunitas kita ini.

Berita dan game apaan dea?

[img]http://www.hypermart.co.id/Data/Sites/1/etc/[/img]

read more »