Ambient on/off

Keskustelunavaus: Eduskunnan ryhtiliike

43 Day 3,077, 12:32 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisTervehdys, eSuomi!

Näin vapun alla (ja muutaman oluen rohkaisemana) päätin taas tarttua sulkakynääni ja paneutua eSuomen ongelmiin. Ja niitähän riittää: on apatiaa, pelimekaniikan tuomaa … read more »

[Tarinakilpailu] Vain varjo menneestä

3 Day 2,914, 08:14 Published in Finland Finland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentKoska kilpailussa ei ole liikaa osallistujia...

______________


Hiljaisuus. Ennen niin vilkkailla kujilla ja kaduilla vallitsi harmaa synkkyys hänen kävellessään kohti eArkadianmäkeä. … read more »

[E] Politiikka ja valta

28 Day 2,842, 13:22 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisTervehdys, eSuomi!

Viimeisin artikkelini herätti paljon huomiota ja poiki mm. eduskunnan viestiketjuilla aktiivisempaa keskustelua kuin mitä aiemmin kaudella on nähty. Keskustelun ytimessä … read more »

[E] Pohdintoja yhteiskunnasta ja rekrytoinnista

42 Day 2,840, 14:24 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisTervehdys, eSuomi!

Siitä onkin vierähtänyt tovi kun olen viimeksi kirjoittanut artikkelin omaan lehteeni. Suurimpana syynä on ollut pitkääkin pidempi taukoni aktiivipelaamisesta, mutta … read more »

[E] Pohdintoja ulkopolitiikasta

17 Day 2,215, 06:38 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysisTervehdys, eSuomi!

eMaailma on muuttumassa. Kukaan ei vielä tiedä tarkkaan millaiseksi, mutta selkeää on, että muutoksen keskiössä tulevat olemaan eMaailman kaksi kiistatonta jättiläistä: [ … read more »