Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Moare el jocul pe zi ce trece, dar va promit ca eu mor ultimul, cu Pluto de gat! :)

I HAD A DREAM ...

49 Day 2,248, 14:54 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis[img][/img] … read more »

E sau nu e TO?

57 Day 2,247, 00:05 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Dragi colegi liberali,

In urma cu 2-3 zile iupuias a lansat o intrebare normala pe chat-ul partidului si m-am gandit sa-i raspund asa cum se cuvine, intr-un articol.

In urma cu mai

read more »

Academia Templiera - Rezultate (1)

92 Day 2,245, 05:16 Published in Romania Romania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

In urma cu aproape 5 luni am deschis Academia Templiera. Am luat aceasta decizie dupa mai multe luni in care am incercat fara succes o reforma completa a Garzii Nationale, de la conducere la finantare si mai ales la strategia de crestere a … read more »

La Multi Ani 2014!

21 Day 2,233, 04:54 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentIn mai putin de 10 ore vom trece in 2014. Pentru multi dintre noi, schimbarea anului aduce un moment de reflexie, in care ne trecem in revista reusitele si esecurile din anul care se duce si ne … read more »

eRepublik ... incotro?

71 Day 2,229, 08:07 Published in Romania Romania Warfare analysis Warfare analysis

Ma uit de cateva zile la nebunia din joc. Sute de milioane si chiar miliarde de damage date de un singur jucator intr-o runda, jucatori care cresc in level si rank intr-o zi cat cresteau alta data intr-o luna, o cursa nebuna catre Titan*** si

read more »