Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Moare el jocul pe zi ce trece, dar va promit ca eu mor ultimul, cu Pluto de gat! :)

Polonia?

125 Day 2,609, 04:56 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Intotdeauna am spus ca lipsa informatiei naste monstri. Drept pentru care public acest articol informativ si strict personal. Opiniile prezente in el nu implica in nici un fel Guvernul, Templierii, Masonii si mancatorii de inghetata.

Cand

read more »

Alegeri PP / Atentie la CLONE

36 Day 2,580, 09:10 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

Dragi colegi,

O noua luna, noi alegeri de PP, iar clone pe afis. Citind articolul lui ScreamingGod am observat ca in (aproape) toate partidele avem cate una-

read more »

Despre REA/BUNA vointa si RISIPA banilor publici

45 Day 2,562, 10:01 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysisAm fost acuzat ca sunt de rea vointa. Ca sunt Gigi Contra. Ca provoc scandal. Et cætera.

Am zis ca e frumos sa explic, poate n-am facut-o prea bine pana acum. De fapt, sigur n-am facut-o prea bine, … read more »

HAIDETI LA VOT!

105 Day 2,537, 07:49 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Dupa cum stiti, in cateva zile au loc in eRepublik alegerile pentru CP. O ocazie in plus sa avem un sitter presedinte si fur...irosim banii publici. Dar asta e mai putin important, trebuia sa fac legatura cu jocul, sa nu incalc regulile :)

Ceea

read more »

Aliantele din eRepublik: ROMANIA INCOTRO?!

104 Day 2,512, 10:51 Published in Romania Romania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Ce se intampla cu Aliantele in eRepublik, incotro merge Romania? Stiu ca majoritatea dintre voi isi pun intrebarea asta. De mai bine de o luna nu am avut parte de nici o informare oficiala despre politica externa a eRomaniei, CP-ul a … read more »