Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

I dont care what you do for you respect, but I would die for mine.

1ви Мај - Таша,МКД

38 Day 2,717, 06:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Како мажот прае скара за 1-ви Мај:


1. Женaта оде до продавницата и купуе се шо е потребно.

2.Женeта jа прае салатaта, го лупе и сече компирот, и го прае десертот.

3.Женaта го припрема месoто за скара, го реде у тањирот и го носе на скарaта

read more »

Уништување ... Таша.МКД

27 Day 2,679, 07:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
„И ја заборави ли?“ - ќе го прашаа, а тој ќе го свртеше погледот и ќе се насмевнеше онака иронично.
Очите го изд … read more »

Нашето убаво Скопје- Taша.МКД

134 Day 2,658, 13:49 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Нашето убаво Скопје

Скопје е град кој живее динамично, град во кој денот и ноќта се една целина. Но, Скопје е град кој секојдневно го менува својот лик на поубаво. Секој ден се повеќе наликува на европска и светска метропола. Многу бои и шаренило,

read more »

Во името на љубовта и виното ♥ Таша.МКД

34 Day 2,643, 05:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Во името на љубовта и виното ♥

Среќен празник Св. Трифун и Happy Valentine's Day, kој што си слави


Се молам ништо да не го изгасне сјајот во твоите очи и никогаш да не бидам причина за твојата тага. Те сакам!


[url=http:// … read more »

[МзЗ] Извештај јануари -Таша.МКД

22 Day 2,633, 12:49 Published in Turkey Turkey Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

[МзЗ] Извештај за поделениот леб - јануари месец

Добро вечер срцки

Многу ми се спие и нема да го должам многу, изминатиов месец делев лебче на бебенцата и за жал има многу малку, па фатете се за работа и правете бебиња.
Еве детално за секој

read more »